array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(18) "www.itgijmuiden.nl" ["path"]=> string(29) "/portfolio-item/zonnepanelen/" }
Partner

ITG Bouw b.v.

ITG Bouw b.v. heeft sinds meer dan 25 jaar haar naam gevestigd als betrouwbare en creatieve aannemer. Uw partner van idee tot werkelijkheid, u bent welkom!

Bedrijfsoverzicht ITG Bouw b.v.

Zonnepanelen bereikbaar

Wat moet je nu doen wanneer je zonnepanelen wilt plaatsen, maar geen toegang hebt tot het dak of de panelen juist wilt afschermen tegen onbevoegden?

Plaatsen van trap

ITG IJmuiden weet daar ook een bijzondere oplossing voor te verzinnen. De opdrachtgever heeft een hoog bedrijfsgebouw, echter is er geen toegang tot het platte dak.

In goed overleg hebben we in plaats van de trap in de druk bezette binnenzijde te plaatsen, gekozen voor de zijkant van de gevel. Zo kan er eenvoudig bij alle zonnepanelen gekomen worden om ze te onderhouden.

Het ontwerp, de fundering, de productie en ook de zorgeloze plaatsing van de trap hebben wij volledig uitgevoerd. Dit is weer zo’n mooi voorbeeld van een ITG IJmuiden ontzorgingsproject!

Meer lezen over
'Zonnepanelen bereikbaar'?

meer van deze professional

Venetiaanse Kamer gerealiseerd

Ook een klein project krijgt bij ITG IJmuiden veel zorg...

Akoestiek in appartement

Onleefbare akoestiek in appartement in Zaandam

Stucacoustic

Tijdens het tv kijken ervaart u een vervelende galm in ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.