Sleutels kwijt? Zo voorkom je dit!

Daar sta je dan, voor een dichte deur met je handen in het haar. Shit!

02 April 2020

Het kan voorkomen dat je net lekker een zaterdag op de markt hebt gespendeerd om er vervolgens achter te komen dat je sleutels nog binnen liggen of dat je ze bent verloren tijdens een fietstocht. Hoe? Vraag je je af. Je sleutels kwijtraken kan veel stress veroorzaken. Of het nu gaat om je fietssleutels, autosleutels of huissleutels, het is gewoon niet prettig. Hoe je dit kunt voorkomen, lees je hieronder!

1. Meer volume

Tip nummer 1 en ook wel gelijk de belangrijkste tip: zorg voor een volle bos sleutels. Veel mensen kiezen ervoor om sleutels aparte te houden, zoals bijvoorbeeld aparte fietssleutels of aparte auto sleutels. Helemaal begrijpelijk, maar zorg er dan wel voor dat je je bos aanvult met bijvoorbeeld sleutelhangers of attributen waardoor je de sleutel minder snel kwijt kunt raken. Je zou er daarnaast ook voor kunnen kiezen om deze sleutelbos aan je broek vast te maken, dan weet je zeker dat je je sleutels niet verliest. Bij het verlies van je sleutels, helpt Slotenmaker Amsterdam je graag om voor een vast bedrag je slot open te maken. Goedkoop en betrouwbaar!

2. Bluetooth

Jup, we leven in een tijd waarbij je zelfs bluetooth aan je sleutels kunt koppelen en van dit voordeel moeten we dan ook maar goed gebruik maken. Een bluetooth GPS tracker is een innovatieve traceerbare bluetooth sleutelhanger wat ervoor zorgt dat je je sleutel overal terug kunt vinden. Er kan bijvoorbeeld een geluidje worden afgespeeld als je dit via de app aanzet of er kan een blauw lichtje gaan knipperen. Wist je dat dit ook werkt in de auto? Zo kun je zelfs op een parkeerplaats eenvoudig je auto terugvinden. Ideaal!

3. Sleutelkast

Investeren in een goede sleutelkast zal ervoor zorgen dat je minder snel je sleutels kwijt zult raken. Het klinkt misschien een beetje suf, maar zodra je een overzichtelijke ruimte hebt waar je al je sleutels kunt terugvinden voorkom je dat ze door je huis gaan zwerven. Zo voorkom je de kans dat je de deur achter je dicht gooit en vervolgens je halve sleutel bos bent vergeten. Het is niet alleen vervelend als je bijvoorbeeld je huis niet meer in komt en jezelf hebt buitengesloten, maar je kunt dan ook gelijk fluiten naar je geld. Door een sleutelkast vlakbij je deur te hangen, zul je (hopelijk) deze narigheid voorkomen.

 

Reacties