Foto: Nuki-Smart-Lock-zorgt-voor-zorgeloze-thuislevering-van-al-je-pakjes

Nuki Smart Lock zorgt voor zorgeloze thuislevering van al je pakjes

Naar de winkel gaan om je kerstcadeaus te kopen, gebeurt steeds minder vandaag de dag. Cadeaus worden vaak last-minute besteld en net op tijd geleverd.

Op zo’n momenten ziet niemand graag de melding dat de koerier je gemist heeft omdat je even niet thuis was. De Nuki Smart Lock veegt al die pakjeszorgen van de baan zodat jij geen volledige dagen voor het raam moet zitten.

De feestdagen komen eraan en dat is voor iedereen een stressvolle periode. Je moet het perfecte diner voorbereiden, je outfit zorgvuldig uitkiezen en voor iedereen origineel cadeau vinden. Voor dat laatste gaan we steeds vaker online shoppen en moeten we vertrouwen op koerierdiensten. Zo hoef je zelf de winkelstraten niet te trotseren, maar als je vervolgens ziet dat je pakket tussen 8u30 en 22u aan zal komen, word je bijna gedwongen om heel de dag binnen te blijven. Dit hele proces kan efficiënter worden door middel van de Nuki Smart Lock 3.0 en Smart Lock 3.0 Pro.

Exponentiële groei van verzendingen vraagt om hogere efficiëntie

Een marktstudie uit 2020 heeft aangetoond dat meer dan 50% van de mensen willen dat koerierdiensten zich beter houden aan hun leveringsmomenten. De meerderheid gaf daarnaast aan dat ze graag zelf een tijdslot voor de levering willen kiezen. Combineer dit met de 131 miljard pakketten die in 2020 verscheept werden en je ziet al gauw dat dit proces verbeterd kan worden. In 2026 zouden dit zelfs meer dan 266 miljard pakketten zijn over heel de wereld. Nuki wil haar steentje bijdragen aan deze exponentiële groei van de pakjesmaatschappij.

Laat de koerier binnen, waar je ook bent

Met de Nuki Smart Lock 3.0 en Nuki Bridge of Nuki Smart Lock 3.0 Pro met ingebouwde Wi-Fi, heb jij overal de controle over je deur. Als je dit combineert met een videodeurbel dan kan je de koerier zeggen waar hij het pakket mag achterlaten en hem binnenlaten. Nuki kan bovendien gekoppeld worden aan bepaalde videodeurbellen, waaronder die van Ring. Met die koppeling kan jij vanuit de Ring-app de deur openen zonder dat je moet wisselen naar de Nuki-app. Met de Auto Lock-instelling, vergrendelt de Nuki Smart Lock zich tot slot automatisch wanneer de koerier de deur sluit. Op deze manier is er een geheel contactloze levering, wat extra handig is tijdens de coronapandemie.

Volledige automatisering met de Nuki Keypad

Met de Nuki Keypad kan je dit proces nog efficiënter maken. De Nuki Keypad staat je toe unieke toegangscodes aan te maken voor verschillende gebruikers en elke gebruiker gepersonaliseerde rechten te geven. Zo kan je de koerier een eigen code toewijzen met een tijdslimiet en beperkte rechten. Geef simpelweg in de leveringsinstructies aan wat de code is en waar het pakket achtergelaten mag worden. Hier is het wel aangeraden om beveiligingscamera’s binnenshuis te hebben zodat je kan controleren of de koerier zich aan de instructies heeft gehouden.

Meer informatie is te vinden op nuki.io.

Meer van Nuki Home Solutions GmbH
Reacties