Foto: 3-cadeautips-voor-kerst

3 cadeautips voor kerst

De periode rondom kerst valt bij veel mensen in de smaak. Deze periode is vaak gezellig, er wordt lekker gegeten en er worden leuke cadeaus gegeven.

Guido van Loon

Wil jij dit jaar echt eens uitpakken met leuke kerstcadeaus? En wil je de ontvanger(s) echt verrassen? Met onderstaande cadeautips gaat dat absoluut lukken.

Algemene tip: vraag om een verlanglijstje

Iets wat sowieso een goed idee is, is om een verlanglijstje op te vragen. Dit kun je bijvoorbeeld anoniem doen, indien er met elkaar digitaal lootjes getrokken worden. Door een verlanglijstje te vragen, weet je zeker dat je een geschikt cadeau gaat geven. Een cadeau dat in ieder geval in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Tip 1: badkameraccessoires

Heeft de ontvanger van het cadeau recent zijn/haar badkamer laten verbouwen? Die kans zit er in want in de afgelopen jaren hebben veel huishoudens voor een verbouwing van de badkamer gekozen. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om op vakantie te gaan, waardoor het spaargeld aan andere dingen besteed werd.

Door nu badkameraccessoires te geven, maak je sowieso een goede indruk. Kijk bijvoorbeeld eens naar luxe handdoeken of naar een luxe wasmand. Een cadeau hoeft niet altijd heel bijzonder te zijn, zolang het maar een praktische functie heeft. Dat is absoluut het geval als je voor badkameraccessoires kiest.

Tip 2: wellness- of verzorgingsproducten

Iets wat het ook altijd goed doet, zijn wellness- en verzorgingsproducten. Je kunt hierbij denken aan heerlijke gezichtsmaskers, aan huidverzorgingsproducten en aan bijvoorbeeld een aangenaam parfum. Ook hierbij geldt weer dat deze producten echt nut hebben.

Weet je toevallig dat de ontvanger af en toe een selfcare avondje inplant? Dan is het al helemaal leuk om dergelijke producten te geven. Zo komt een gezichtsmasker in dat geval prima van pas, maar ook bijvoorbeeld bruisballen of badschuim.

Tip 3: een uniek cadeaupakket

Voor de komende kerst is het ook leuk om een compleet cadeaupakket te geven. Zo kun je bijvoorbeeld voor een cadeaupakket bestaande uit vijf producten kiezen. Het eerste product mag op 2e kerstdag worden geopend, het tweede product op 27 december, het derde product op 28 december, het vierde product op 29 december en het vijfde product op 30 december. Met zo’n cadeaupakket weet je de ontvanger dus vijf dagen op rij te verrassen.

Bijkomend voordeel; je kunt uit allerlei soorten cadeaupakketten kiezen. Grote kans dat de ontvanger oprecht blij is met zo’n pakket!

Reacties