Foto: Living black collectie Intersteel aangepast

Uitbreiding Living Black collectie

Zwart blijft trendy. Niet alleen in mode, maar ook in het interieur.

Intersteel heeft de matzwarte varianten binnen haar Living designcollecties daarom uitgebreid met matzwarte deurdrangers, deurkrukken in L- en T-model, scharnieren en woningbouwsloten met matzwarte voorplaat. Nu kan alle beslag volledig op elkaar afgestemd worden voor nog meer harmonie in huis of kantoor.

Rode draad door hele huis of kantoor

De Living Black collectie is een van de breedste series van Intersteel. Naast binnen-, buiten- en raambeslag biedt de collectie ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. Met de uitbreiding van het assortiment loopt de zwarte lijn nu nog meer als een rode draad door het interieur. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken: voor iedere ruimte zijn er matzwarte accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. En nu dus ook deurdrangers, L/T deurkrukken, scharnieren en woningbouwsloten. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat een uniformiteit die rust en cachet uitstraalt.

Ronald Taling, directeur van Intersteel: “Details zijn bepalend voor de uitstraling van je interieur. Beslag maakt daar zeker onderdeel van uit. De uitbreiding van onze Living Black collectie maakt het mogelijk door de hele woning één lijn te creëren. Met net dat beetje extra aandacht realiseer je een bijzondere finishing touch.”

Meer van Intersteel
Reacties