Foto: wificamera EZVIZ

EZVIZ introduceert Mini Pano: wificamera met 360-gradenlens

Fisheyelens brengt alle hoeken van een ruimte in beeld

EZVIZ, het consumentenmerk van beveiligingsexpert Hikvision, heeft een nieuwe surveillancecamera geïntroduceerd: de EZVIZ Mini Pano. Dankzij de panoramische fisheyelens biedt deze compact vormgegeven wificamera een extreem brede kijkhoek.

Thuis, in een restaurant, winkel of op kantoor: met de EZVIZ Mini Pano bewaak je je dierbaren of waardevolle eigendommen. Via de bijbehorende EZVIZ-app kun je altijd en overal realtime een oogje in het zeil houden. De speciale lens zorgt voor een grote kijkhoek. Daardoor heb je geen last van 'blinde hoeken' en volstaat ook in grotere ruimtes een enkele camera.

De camera beschikt over een stijlvolle metalen behuizing en is geschikt voor een eenvoudige installatie aan een muur of plafond. Kabels trekken is niet nodig: de camera werkt geheel draadloos. De wifi-installatie vindt plaats via een QR-code.

Een greep uit de belangrijkste kenmerken van de Mini Pano:

1. Panoramisch 360-gradenbeeld

De fisheyelens biedt een extreem grote kijkhoek, waardoor je in één oogopslag een grote ruimte kunt overzien.

2. Tweewegaudio voor spreken en luisteren

De Mini Pano beschikt over zowel een microfoon als een luidspreker. Zo kun je op afstand gesprekken voeren met bijvoorbeeld aanwezig personeel, of een inbreker wegjagen. De ingebouwde microfoon maakt gebruik van echo-onderdrukking, zodat je goed verstaanbaar kunt communiceren.

3. Opnamemogelijkheid

De camera bevat een sleuf voor een microSD-kaart. Op die manier kun je de videobeelden vastleggen en bijvoorbeeld gebruiken als bewijsmateriaal bij diefstal of inbraak.

4. Meerdere weergaveopties

De EZVIZ-app ondersteunt meerdere weergaveopties, zoals fisheye, panorama, breedbeeld, splitscreen en kwadrant splitscreen. Met die laatste mogelijkheid kun je vier camerabeelden tegelijkertijd bekijken.

5. Scherpe details dankzij speciale hogeresolutiesensor

De 3 megapixel Sony 300W-sensor brengt details haarscherp in beeld. Daardoor ontgaat je geen enkel detail.

6. Nachtmodus

Dankzij de efficiënte infraroodverlichting biedt de Mini Pano in het donker zicht tot 7,5 meter. Dat maakt de camera ook 's nachts bruikbaar.

7. Automatische waarschuwingen

De EZVIZ-app geeft desgewenst waarschuwingen wanneer de camera beweging detecteert. Zo ben je direct op de hoogte van eventuele voorvallen.

8. Dual-band wifi

De Mini Pano verzekert je van een goede, stabiele verbinding, dankzij ondersteuning voor zowel 2,4 als 5 GHz-wififrequenties.

Verkrijgbaarheid

De Mini Pano is voor €169,95 euro te verkrijgen bij 50five. Daarnaast is de camera verkrijgbaar bij Bol.com en binnenkort bij Mediamarkt en Coolblue.

Reacties