Foto: 201708/eacces veiligheidsbeslag.jpg

eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik

Met eAccess beslag voor binnen en buiten combineert Post en Eger het beste van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk.

Het systeem biedt maximale veiligheid. Met een paar muisklikken beheert u alle toegangen. Van binnen- en buitendeuren tot brievenbussen, garages en tuinhekken: u bepaalt wie ze kan openen. En wanneer. Zonder fysieke sleutel. Ideaal voor zakelijke toepassingen maar zeker ook voor thuis. Voor minder validen ruimt het onnodige obstakels uit de weg.

“Door de samenwerking met onze Zwitserse partner Glutz kunnen we met eAccess nu alle toegangsvraagstukken oplossen. Zonder beperkingen”, stelt Sjaak Harms, directeur bij Post en Eger. “Het systeem is eenvoudig, comfortabel en flexibel voor elk gebouw en iedere gebruiker. Naast eAccess bieden we ook (elektromechanische) sloten en overig hang- en sluitwerk aan. Werken via BIMlink behoort tevens tot de mogelijkheden. Kortom het complete traject: van ontwerpfase tot het leveren van een compleet toegangscontrolesysteem inclusief onderhoud.“

Eenvoudige en snelle programmering voor direct gebruik

Het veiligheidsbeslag voor buitendeuren uit de eAccess serie is uitermate geschikt voor het beveiligen van bijvoorbeeld kantoren, appartementen of zorginstellingen. Met gebruikmaking van een pc en een NET USB-stick is de toegang tot het pand eenvoudig te programmeren. Voor kleine installaties behoort programmering middels kaarten ook tot de mogelijkheden. Het systeem garandeert controle over wie er toegang heeft tot een pand binnen elk gewenst tijdsbestek.
Voor mensen die meer tijd nodig hebben om binnen te komen, denk bijvoorbeeld aan minder validen, kan de toegangstijd op hun toegangsmedium verlengd worden.
Met het elektronische organisatiebeslag beveiligt u binnendeuren van bijvoorbeeld archiefkamers in kantoren of scholen. Ook biedt het beslag uitkomst voor comfortabele en veilige toegang tot vergaderruimten in hotels.
eAccess slaat de data op in het eAccess beslag en niet in de toegangspas of clip waardoor verlies hiervan geen problemen geeft. De toegang is met slechts een paar muisklikken eenvoudig te wijzigen.

Keypad wandlezer

Met de wandlezer kan op verschillende manieren toegang worden verleend tot een specifieke ruimte. Met een persoonlijke code of in combinatie met toegangspasjes of de tag sleutelhanger. Ideaal voor het openen van garages en het beveiligen van gebouwen, terreinen en complexen.

Maximale veiligheid

Het elektronische deurbeslag is het eerste gekoppelde deurbeslag dat voldoet aan de hoogst haalbare veiligheidseisen: de Nederlandse norm SKG klasse 3. Het is bovendien voorzien van keurmerken als EN1906* en EN 1627-1630**, beide klasse 4.

* EN1906: Deze Europese Norm richt zich onder andere op duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deurbeslag. eAccess is getest op intensief gebruik en heeft gebruikersklasse 4 meegekregen.

** EN1627-1630: Deze Europese Normen bepalen aan welke eisen een inbraakwerende deur moet voldoen. Dit deurbeslag is getest en heeft klasse 4 meegekregen, bedoeld voor de meer professionele beveiliging. Weerstand 10 min.

Over Post en Eger

P+E levert als producent en leverancier van hoogwaardig hang- en sluitwerk en toegangscontrole oplossingen een belangrijke bijdrage aan de toenemende behoefte van de eindgebruiker aan veiligheid, duurzaamheid, privacy en esthetiek. P+E richt zich op de advisering van vergrendelingsvraagstukken voor professionele (eind)opdrachtgevers en architecten. Door vroeg tijdens het ontwerpproces betrokken te zijn, Kan P+E waarde toevoegen met het aanbieden van sluitende totaaloplossingen. Het merk P+E staat voor het aanbieden van oplossingen, die vragen om een zeer alert, deskundig en interactief reageren van het team. Service en het ontzorgen van de klant is hierbij ons uitgangspunt.

Eén aanspreekpunt voor elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk, van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. “De klant wil het steeds vaker en wij zijn er klaar voor.”

Reacties