string(1) "p"

Hoe vind je een goede slotenmaker?

Er zijn situaties die je, als je thuiskomt, beslist niet wilt meemaken. Deur op slot en je kunt er niet in.

De slotenmaker helpt

Dat kan gebeuren om dat je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent. Of dat je sleutel bij het openen van je voordeur ineens in het slot afbreekt. Misschien zie je aan je deur- en raamkozijnen wel beschadigingen die kunnen wijzen op een poging tot inbraak. In al deze gevallen zit je met de handen in het haar en heb je behoefte aan een snelle en professionele slotenmaker, die hopelijk niet te veel kost. Een vakkundig slotenmaker kan dit allemaal voor je regelen. Een ervaren slotenmaker is zeer snel ter plaatse om je met raad en daad bij te staan.

Goed hang en sluitwerk
Naast het plaatsen van goede sloten is een slotenmaker ook in te zetten voor het opnieuw afhangen van deuren en ramen maar ook voor het onderhoud van bestaande sloten en schuifpuien. Met name de wat oudere schuifpuien vragen om een regelmatig onderhoudscheck. De meeste slotenmakers kunnen dit soort kleine klusjes voor je uitvoeren maar al er meer specialistisch onderhoud nodig is, kun je het best een professionele slotenmaker inschakelen. Deze slotenmakers hebben de juiste expertise in huis om van een doorsnee schuifpui een inbraakveilige schuifpui te maken. Dit doen ze door het installeren van optilbeveiliging of door het plaatsen van een schuifbalk met Politie Keurmerk. Zorgvuldig onderhoud van al het hang- en sluitwerk is essentieel. Als het openen en sluiten van de sloten soepel loopt, heb je geen wrijving in het binnenwerk waardoor de slijtage een stuk minder is en gaan je sloten langer mee.

Wat kan een slotenmaker nog meer voor je doen?
De Locksecure is een erkend slotenmaker Barendrecht en slotenmaker Dordrecht en is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen. Ze kunnen echter nog meer voor je betekenen dan alleen maar professioneel ingrijpen als je met een acuut probleem zit. Locksecure is ook adviseur op het gebied van inbraakbeveiliging. Ze kunnen je deuren, ramen en schuifpuien beoordelen op de mate waarin ze mogelijke inbrekers buiten houden. Zien ze mogelijkheden tot verbetering, dan zullen we ze met je bespreken. Al hunsloten en inbraakwerende middelen voldoen aan de eisen van de beveiligingsrichtlijn Veilig Wonen en het SKG-keurmerk. Door te investeren in inbraakbeveiliging zorg je er niet alleen voor dat inbrekers bij jou minder kans maken. Je verzekeringsmaatschappij heeft er ook belang bij. De kans is groot dat je met goede inbraakbeveiliging korting op je premie kunt onderhandelen.

Zekerheid en een rustig gevoel met een goede slotenmaker
In je eigen bedrijfspand of je woning wil je je zeker en veilig voelen. Mocht er een probleem zijn, dan wil je dat je snel geholpen wordt door mensen op wie je kunt vertrouwen. Je slotenmaker van Locksecure helpt je en laat je ook zien hoe je problemen in de toekomst het best kunt voorkomen.