Beveiliging met een Ezviz camera

Houd alle binnen- en buitenruimtes nauwlettend in de gaten met een goede camera, zoals de Ezviv camera.

Kenmerken van de Ezviv camera

Deze camera is geschikt voor woningen en bedrijven met middelgrote en grotere ruimtes. Het beeldmateriaal kun je eenvoudig opslaan op een SD-kaart of op een SD-kaart en in de cloud. De installatie van deze camera is simpel: plug & play. Ook hebben Ezviz camera’s een eigentijds en stijlvol uiterlijk. We geven je een opsomming van de mogelijkheden van de Ezviz camera.

Ezviz camera mogelijkheden
De Ezviz camera bestaat sinds 2013. De camera's zijn onderdeel van het merk Hikvision dat wereldwijd aan de top van camerabeveiliging staat. Het assortiment van het merk wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid, aangezien de nieuwste ontwikkelingen gevolgd worden. Veel producten zijn dan ook uitgerust met moderne technieken, zoals de mogelijkheid om verbinding te maken met je eigen WiFi router, een Ezviz app voor je smartphone, cloudopslag, Artificial Intelligence persoonsherkenning, nachtzicht in kleur, een extra brede kijkhoek, alarmmeldingen en tweeweg microfoons en speakers. De technische specificaties kunnen per camera verschillen, waardoor er een heleboel keuze is binnen diverse prijscategorieën.

Verschillende soorten Ezviz camera's
Er is veel variatie binnen het aanbod van Hikvision. Zo zijn er heel wat verschillende Ezviz camera's die allemaal een andere functie hebben, zoals:
IP camera's
De meest voorkomende vorm van camerabeveiliging vindt tegenwoordig plaats met IP camera's. Deze camera's kunnen verbonden worden met het internet, meestal via de eigen WiFi verbinding. De IP camera's van Ezviz kunnen verbonden worden met een speciale app voor je smartphone waarmee je live de beelden kunt bekijken.

Slimme deurbellen
Steeds meer mensen kiezen voor de veiligheid van een deurbel met videobeeld. Hierdoor kun je zien wie er voor je deur staat en zelfs met ze praten zonder de deur open te hoeven doen.

Babyfoons
Hikvision heeft Ezviz babyfoons met camera, microfoon en luidspreker in het aanbod. De babyfoon is compact en geeft duidelijk de geluiden en beelden weer. Hiermee kun je dus makkelijk in de gaten houden of alles goed gaat met je kindje.

De voordelen van camerabeveiliging
Twijfel je nog of een beveiligingscamera voor jouw woning of werkplek een goede keuze is? Wanneer je camerabeveiliging toepast kun je verschillende voordelen ervaren, namelijk:
• Je zal jezelf veiliger voelen omdat je overzicht hebt.
• Inbrekers worden afgeschrikt wanneer ze de camera's zien.
• Je kunt meteen hulp inschakelen wanneer je ziet dat er iets niet in de haak is.
• Je hebt bewijsmateriaal voor de politie en verzekering wanneer er ingebroken wordt.
• In sommige gevallen kun je zelfs korting krijgen op de verzekering.

Zelf een Ezviz camera kopen?
Wanneer je zelf de voordelen van camerabeveiliging wilt gaan ervaren, kun je eens rondkijken tussen het Ezviz camera aanbod bij Avicam.nl. Je vindt hier de verschillende soorten camera's van Hikvision, namelijk IP camera's, slimme deurbellen en babyfoons. Bij iedere camera staat duidelijk uitgelegd wat de specificaties en pluspunten zijn. Zo kun je makkelijk de verschillende opties vergelijken en de juiste Ezviz camera vinden om jouw woning of werkplek beter te gaan beveiligen.

 

Profielfoto van Avicam
Avicam
J.L. van Rijweg 62, 2713JA Zoetermeer