Anker Innovations introduceert eufyCam 2 en eufyCam 2C

De beveiligingscamera's die Apple HomeKit Secure Video ondersteunen

03 Februari 2020

Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert eufyCam 2 en eufyCam 2C voor de Nederlandse markt. De beveiligingscamera’s zijn compatibel met zowel Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa.

eufyCam 2 en eufyCam 2C

Alle beveiligingscamera’s van Anker hebben een lange batterijduur. Zo houdt de eufyCam 2 al na één keer opladen direct een jaar lang je omgeving in de gaten. Ook hebben de eufyCam 2 en de eufyCam 2C haarscherp beeld, nachtzicht en zijn er geen maandelijkse kosten. Verder werken beide camera’s samen met de eufyCam die vorig jaar werd gelanceerd.

Videoanalyse door de camera’s gebeurt op basis van lokale verwerking, waardoor valse waarschuwingen met 95% worden verlaagd. Daarnaast filteren de camera’s valse alarmen van bladeren en passerende auto's of dieren. Door Smart Image Enhancement en ingebouwde AI-technologie detecteren de camera’s bovendien waar iemand zich bevindt en optimaliseren vervolgens de beeldkwaliteit in dat gebied.

“Om klanten, hun gezin en hun privacy te beschermen, zijn de nieuwste eufyCam 2 en 2C van Anker uitgerust met slimme beeldverbetering.” vertelt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “De apparaten bevatten enkele slimme verbeterpunten zoals nachtzicht en combineren onder andere scherp beeld met een lange batterijduur en geen maandelijkse kosten.”

Homekit Secure Video-ondersteuning

Zowel de eufyCam 2 als de eufyCam 2C ondersteunen, als een van de weinige beveiligingscamera’s, de Apple HomeKit. De integratie met de HomeKit zorgt voor een extra gebruiksvriendelijkheid en beveiliging voor iOS-gebruikers. Ook Google Home en Amazon Alexa worden ondersteund.

Gebruikers kunnen de Apple Home-app en Siri gebruiken om live video van de eufy naar hun iPhone of iPad te streamen. De beveiligingscamera stuurt notificaties rechtstreeks naar iPhone of iPad wanneer hij beweging detecteert, zodat klanten live video’s kunnen zien vanaf het vergrendelscherm van hun apparaten. Indien gewenst kan ook gekozen worden om direct een alarm af te laten gaan.

EufyCam 2 is een van de eerste beveiligingscamera's die een HomeKit Secure Video-update heeft voor klanten. Eufy heeft al een sterke reputatie als het gaat om het beveiligen van klantgegevens op lokale opslag en Apple Secure Video stelt iOS-klanten in staat om privé en veilig activiteit vast te leggen in hun iCloud.

EufyCam 2

De belangrijkste kenmerken van de eufyCam 2 zijn:
- 365 dagen batterijduur (na één keer opladen)
- 1080p Full HD
- Geen maandelijkse kosten
- Scherp beeld door slimme beeldverbetering
- Sony Starvis-sensor voor beter nachtzicht
- Anti-diefstal alarm
- IP67
- Compatibel met Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa

EufyCam 2C

De belangrijkste kenmerken van de eufyCam 2C zijn:
- 6 maanden batterijduur (na één keer opladen)
- 1080p Full HD
- Geen maandelijkse kosten
- Scherp beeld door slimme beeldverbetering
- Spotlight voor kleurrijk nachtzicht
- IP67
- Compatibel met Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa

Beschikbaarheid

De eufyCam2 met 2 camera’s en 1 basisstation heeft een adviesprijs van €349,- en de eufyCam 2C heeft een adviesprijs van €249,-. Beide camera’s zijn verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.

Meer informatie: Anker Innovations

Reacties