string(1) "p"

Roma Zipscreens

De Zonweringzaak is leverancier van het stijlvolle zipscreen, een veilige vlakhangende zonwering met onderlinge grendeling.

Het grote verschil met standaard screens

Het ROMA zipscreen is niet te vergelijken met andere screens. Het screen is windvast, houdt het zonlicht tegen, maar laat toch voldoende licht binnen. Bovendien beschermt het tegen inkijk. Ook voor grote ramen is dit type zonwering uitermate praktisch, aangezien de ruimte achter de kast ervoor zorgt dat de warmte kan ontsnappen. Zo creëert u een warmteverschil van tenminste 3 graden in vergelijking met andere screens.

Roma heeft met het zipSCREEN een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het zipSCREEN is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen.

Het grote verschil met standaard screens: De stof van een zipSCREEN wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het zipSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem. Uniek is de ruimte achter de kast waar langs de warmte kan ontsnappen. Dit geeft een verschil van minimaal 3 graden met een screen die deze mogelijkheid niet heeft.

In de kleine ronde kasten past doek voor een zipSCREEN tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²). Daarbij komt dat de onderlijst volledig in de kast zal verdwijnen. Hiervoor heeft het zipSCREEN de Reddot Design Award 2009 mogen ontvangen.

De kast van de zipSCREEN is binnenkort ook in Quadro (vierkant)-uitvoering beschikbaar. Natuurlijk is ook de zipSCREEN leverbaar in 350 standaard kleuren waaronder ook structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en  smalle geleiders van 30 mm maken het mogelijk de zipSCREEN in elke gevel te integreren. Een zipSCREEN wordt standaard door een Somfy motor aangedreven. Een draadloze motor met afstandbediening is een optie. Deze motoren zorgen ervoor dat nastellen overbodig is en de onderlijst bij elke hoogte volledig in de kast verdwijnt.

screen

Voor aanvullende informatie over het zipscreen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons uw vragen doen toekomen via e-mail adres info@dezonweringzaak.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Ook kunt u direct met één van onze experts overleggen via telefoonnummer 023 – 5262425

Ruime keuze aan buitenzonwering

Naast het zipscreen vindt u bij De Zonweringspecialist een ruime keuze aan binnen- en buitenzonwering. Wij adviseren u graag welke producten het beste aansluiten bij uw situatie. Onze medewerkers voorzien u graag van een vakkundig advies in onze showroom in Haarlem. Als u een foto meeneemt ter illustratie, kunnen wij u nog beter van dienst zijn