array(1) { ["path"]=> string(61) "www.dezonweringzaak.nl/buitenzonwering/6-knikarmschermen.html" }
Partner

De Zonweringzaak

In de winkel van De Zonweringzaak vindt u al meer dan 25 jaar alles op het gebied van binnen en buiten zonwering. Ook kunt u in de winkel natuurlijk terecht voor raamdecoratie en eventuele onderdelen voor uw bestaande zonwering.

Bedrijfsoverzicht De Zonweringzaak

Brustor knikarmscherm

Een knikarmscherm/ terrasscherm is er in verschillende uitvoeringen. Bij De Zonweringzaak in Haarlem hangen diverse modellen in semi- en gesloten cassettes. Het knikarmscherm/ terrasscherm is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. Dankzij de perfect sluitende cassette zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Voor elk budget een zonwering oplossing. 
Het bedienen van een knikarmscherm/terrasscherm kan handmatig d.m.v. een oogwindwerk met slingerstang of elektrisch en zelfs met een afstandsbediening of geheel automatisch. 
Voor een knikarmscherm/terrasscherm kunt u een doek keuze maken uit de doekencollectie vanDickson  of Swela . Sunmaster GRATIS MOTOR bij de SUNEYE 2-buis cassettescherm.

Wij zijn dealer van, Brustor, Sunmaster , Verano   De Brustor B-25 Elite is een volledig gesloten cassette scherm, gebaseerd op de originele B-25 en is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de robuuste B-25 Elite een elegante afwerking. Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van 71 mm hoog met 4 kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat.    

Specificaties Brustor B-25 Elite

- windklasse 2 / knikarmen met 4 kabels
- tot 3,75 m uitval / 14 breed
- met Somfy motor met schakelaar
- compcte, perfect sluitende cassette

 

Meer lezen over
'Brustor knikarmscherm'?

meer van deze professional

Roma Zipscreens

De Zonweringzaak is leverancier van het stijlvolle zips...

Fossato markies

Als u een praktische zonwering zoekt die tevens een nos...

Jasno Shutters

Bent u ook al in de ban van shutters?

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.