Multifunctionele zweefparasol?

De mooiste zweefparasol van 2017, dát is de Hawaii parasol van Garden Impressions. Deze zwevende parasol is multifunctioneel en zeer stijlvol! Bekijk snel.

Lees alles over de zweefparasol

De originele Hawaii zweefparasol, ook wel zweefparasol genoemd, is een stevige zweefparasol die geschikt is voor elke tuin. Het is een zeer stijlvolle zweefparasol en tevens zeer sterk en licht bedienbaar. Ook voor de dames onder ons! De Garden Impressions Hawaii parasol heeft een stevig aluminium frame in de kleur carbon grey en is zeer gemakkelijk te bedienen. De zweefparasol kan namelijk 360 graden om zijn as draaien, verticaal en horizontaal bewegen. Dat is handig! Deze parasol is verkrijgbaar in een ronde en vierkante variant. En heeft een parasoldoek van 250 grams polyester, welke in diverse kleuren te verkrijgen is. Het parasoldoek is voorzien van spanners aan de uiteinde van de baleinen. Zo blijft het doek mooi strak staan en gaat niet hangen. Het is een zeer stevige zweefparasol die tegen een stootje kan. Deze spanners zorgen ervoor dat het doek altijd strak blijft. De hoogte van de parasol is 240 cm. De Hawaii parasol wordt geleverd exclusief parasolvoet. U kunt zelf kiezen welke parasolvoet het beste in uw tuin past. Het is in elk geval van belang dat het een zware parasolvoet is, want een zweefparasol zoals de Hawaii, vangt nu eenmaal wat meer wind. Denk daarnaast aan het afdekken van de Hawaii parasol met een geschikte parasolhoes. Zo blijft de zweefparasol lang mooi en gaat deze jarenlang mee.

Ook in 2017 heeft kwaliteitsmerk Garden Impressions een topselectie aan hoogwaardige zweefparasols in haar assortiment. Kijk snel online om de hele collectie te bekijken.

 

Zweefparasol Hawaii specificaties

Merk Garden Impressions
Kleur  donker grijs, in diverse kleuren te verkrijgen
Hoogte 240 cm
Breedte Ø300 cm, in diverse formaten te verkrijgen
Doorsnee paal 68 mm (ovaal)
Materiaal Aluminium
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Ja