Partner

Jumbo Zonwering

Uit het hele land komen particulieren en bedrijven naar Jumbo. En dat is niet toevallig. Jumbo is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een synoniem voor kwaliteit. Ze leveren uitsluitend hoogwaardige oplossingen. Dat wil zeggen: gemaakt van duurzame materialen en met moderne technologie. Dat spreekt klanten aan zoals jij. Klanten die niet van half werk houden en graag investeren in wooncomfort.

Samen met jou komen ze tot een verrassende oplossing. Of het nu gaat om zonwering voor binnen of buiten, dakkapellen of kozijnen. De oplossing van Jumbo is een meerwaarde voor je woning. In functioneel én esthetisch opzicht. Je ziet de voorbeelden in de royale showroom. We geven je graag inspirerende ideeën, nuttige informatie, praktische tips en vakkundig advies.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht jumbobarneveld.nl

Stalen terrasoverkapping

Als je het hele jaar op je terras wilt kunnen zitten, kies je voor een terrasoverkapping. Maar welke overkapping past bij de architectuur van je woning en je smaak?

Speciaal voor de liefhebbers van design ontwierpen we een stalen overkapping. Geïnspireerd door de minimalistische bouwstijl. Een terrasoverkapping zonder onnodige details. Een markante en exclusieve verschijning. 

Horizontaal dak

Bij Jumbo Zonwering zijn ze teruggegaan naar de essentie van een overkapping: stoere stalen en liggers. Een schuin dak vond de ontwerper niet minimalistisch genoeg. En dat maakt deze stalen terrasoverkapping uniek: optisch is het dak volledig horizontaal. Dat kon alleen dankzij een briljante oplossing voor de afvoer van het hemelwater. De beglazing tussen de liggers loopt af. Het water loopt weg, verdwijnt boven de voorste ligger door een smalle gleuf. Via een inwendige afvoer (door de ligger en de staanders) wordt het water afgevoerd naar de riolering.

Stalen overkapping als tuinkamer

Je kunt de stalen overkapping tegen de gevel monteren of vrijstaand. Het is de ideale basis voor een tuinkamer. Je kunt het glazen dak voorzien van stijlvolle, elektrisch bedienbare zonwering. De voor- en zijkant maak je wind- en waterdicht met een glazen schuifpui of het nieuwe buitengordijn van Jumbo. Ledverlichting in de stalen overkapping zorgt voor een sfeervolle verlichting van deze luxe loungehoek. Vanzelfsprekend kun je de staanders en liggers in elke RAL-kleur verkrijgen. Kom naar de showroom voor een impressie van deze overkapping.

Meer lezen over
'Stalen terrasoverkapping'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.