Screens

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint.

SolidScreen

Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Er zijn simpele screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde SolidScreen® die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan zoals u in dit filmpje hier kunt zien.

Screens kunnen ook voor binnentoepassingen worden gebruikt. Denk daarbij aan ruimtes die volledig verduisterd dienen te worden. Door gebruik te maken van een SolidScreen met verduisteringsdoek wordt er bv. voor projectiezalen het gewenste verduisteringsniveau bereikt.

Het screendoek is tevens zeer geschikt om bedrukt te worden. Hiermee kan men bv. het kantoorpand voorzien van reclame en tevens de zon weren.

Afmetingen

Screens zijn in verschillende maten, soorten en kleurstellingen te verkrijgen. Afhankelijk van de afmetingen van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald. Er zijn omkastingen van 65mm tot wel 120mm in zowel afgeschuinde, vierkante en afgeronde vorm. Kom langs in onze showroom voor een passend advies.