Rolluiken

Rolluiken van Smits zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden je de garantie op een lange levensduur. Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking (+/- 98 procent) van het rolluik, het licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker.

Rolluik

Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking (+/- 98 procent) van het rolluik, het licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker.

Je kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken. Rolluiken waarborgen je privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor je flink kunt besparen op je energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstenkende geluidsisolatie.

Bedieningscomfort

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuur je één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

- Bedieningscomfort
Ruim zendbereik, de radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren
- Veiligheid
Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige "Rollincode" zendcode met zestien miljoen combinaties
- Garantie
Smits geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.
- Fraaie oplossing
Door de ruime keuze in kleur gaan de rolluiken op in de stijl van het huis. Ook binnenshuis heb je dankzij de draadloze bediening nagenoeg geen bekabeling in uw woning en optimaal bedieningscomfort.