Rolluik Desire Zonwering

Een rolluik van Desire Zonwering, de oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk.

Rolluik Desire Zonwering

De rolluiken van Desiré Zonwering zijn vervaardigd uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek weerstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en een optimale kwaliteitscontrole die de rolluiken telkens moeten doorstaan. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Desiré Zonwering haar rolluiken door erkende vakmensen laat produceren.

Kwaliteit rolluik Desire Zonwering

Doordat rainbow de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Isolatie rolluik Desire Zonwering

Desire Zonwering heeft isolerende materialen laten verwerken in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in jouw woning.

Vormgeving rolluik Desire Zonwering

De rolluiken van Desire Zonwering zijn in diverse kleuren en alle maten leverbaar. Hierdoor wordt je de mogelijkheid geboden jouw keuze aan te passen aan je persoonlijke smaak en aan de architectuur van jouw woning.

Bediening rolluik Desire Zonwering

Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor de grotere rolluiken en het meeste comfort kies je voor een electrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Desire Zonwering adviseert je daar graag in.

Kleurstalen rolluik Desire Zonwering