Partner

Markiezenfabriek

De Markiezenfabriek Noord-Holland is een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie is aangetreden. De betrokkenheid en gedrevenheid die kenmerkend is sinds de oprichting in 1933 is sindsdien alleen maar toegenomen, net als het assortiment en de know how.

Pergola terraszonwering

Terrasoverkappingen met een flexibel dak, ook wel pergolazonwering genoemd zorgen voor een optimale beleving van het buitenseizoen.

terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen met een flexibel dak, ook wel pergolazonwering genoemd zorgen voor een optimale beleving van het buitenseizoen.

Zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen. Terrasoverkappingen bieden beschutting tegen zon maar ook tegen regen.

De Markiezenfabriek Noord Holland biedt meerdere soorten die altijd op maat geleverd worden. Daarnaast blijft er altijd de keus uit vele uitbreidingsopties waarmee u de perfecte terrasoverkapping voor uw eigen tuin of terras creëert.

De terrasdaken uit textiel hebben enkele bijzondere eigenschappen. De uitval kan onafhankelijk van de breedte worden gekozen, de constructies zijn bijzonder resistent tegen onder het doek slaande wind en met de juiste hellingsgraad kan regen er gecontroleerd af lopen.

meer van deze professional

Winterkorting vervangen markiesdoek

Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of wann...

Markiezen

De markies is de meest traditionele zonwering. Wij make...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.