Palma zonnescherm

De Palma van Desire Zonwering is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren.

Palma zonnescherm

De geïntegreerde cassette van de Palma, die voorzien is van een doekgoot, zorgt voor een dat het doek • in opgerolde vorm • tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd. In de standaard uitvoering wordt de cassette palma bediend door een soepel draaiend oogwindwerk, met afneembare slingerstang. Het summum is natuurlijk een elektrische bediening.

Doeken zonnescherm

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de standaard uitvoering kunt u een keuze maken uit de afgebeelde dessins.

Constructie zonnescherm

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn langere zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen.

Knikarmen

Gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stale kabel verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Vormgeving zonnescherm

Traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Uitvoering: De Malta wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium of tegen meerprijs in roomwit gemoffelde uitvoering (RAL 9001).