Foto: 246618

Na de storm is de zon aan de beurt: senz° introduceert de UV-catcher!

Senz° umbrellas, de uitvinders van de originele stormparaplu’s, gaven een sneak preview van hun nieuwste innovaties.

Senz° umbrellas, de uitvinders van de originele stormparaplu’s, gaven een sneak preview van hun nieuwste innovaties.

De senz° stormparaplu’s zijn nu ook verkrijgbaar in het Delftsblauwe design van Royal Delft en in twee designs van het wereldberoemde Japanse fashion design label DBROS. Bovendien werd in Parijs de senz° UV-catcher geïntroduceerd: een bijzondere asymmetrische parasol die extra schaduw geeft en windbestendig is tot 100 km/h.

De senz° UV-catcher: flexibele schaduw voor luxe resorts

Net als bij de stormparaplu’s is ook de UV-catcher ontstaan uit pure frustratie met de traditionele oplossingen. Senz° medeoprichter Gerwin Hoogendoorn: “Lekker aan het strand liggen bij harde wind kan levensgevaarlijk zijn door wegwaaiende parasols. Onze uitdaging was om een parasol te ontwikkelen die bij windkracht 10 nog steeds blijft staan, maar ook extra schaduw biedt en nog steeds zeer licht qua gewicht is. Hierbij hebben we ons in het bijzonder gericht op luxe resorts die op zoek zijn naar flexibele schaduw, zodat zij overdag schaduw kunnen bieden, maar ’s avonds op diezelfde plek grote feesten kunnen organiseren.”

Schaduwliefhebbers en resort eigenaren genieten voortaan samen van het weer

Naast het bieden van schaduw worden parasols ook vaak gebruikt door resorts, restaurants en strandtenten om hun openingstijden te communiceren. Door het sterke en opvallende design van de senz° UV-catcher kunnen de parasols de hele dag open staan, waardoor terrassen langer vol blijven.

Hoogendoorn: “Ons doel is om ons succes van de stormparaplu’s te herhalen met de UV-catcher en ook in de parasol branche de nieuwe standaard te worden. Daarnaast werken we natuurlijk ook aan andere oplossingen op gebied van weersbescherming. We zijn pas 5 jaar geleden begonnen, maar we blijven hard knallen om het senz° virus wereldwijd te verspreiden en het dagelijks leven van veel mensen net iets makkelijker te maken!”

Meer informatie: www.www.senzumbrellas.com.

Publicatiedatum: 10 september 2010

Reacties