Foto: 280458

Kleurrijke schaduw

Schaduwdoeken met levensgrote natuurprints.

Nieuw: schaduwdoeken met levensgrote natuurprints.

De nieuwe collectie schaduwdoeken van Nesling & Purple Frog zijn een lust voor het oog. BLOEM en BOOM zijn de eerste van een serieschaduwdoeken met levensgrote natuurprints. Verwelkom het lentegevoel met een zonnige klaproos of een frisgroen bladerendek.

 

BLOEM
Schaduwdoek BLOEM trekt alle aandacht en fleurt het terras op met haar prachtige rode kleuren. Vooral als de zon schijnt zijn de kleuren intens mooi. De lenteliefde straalt er van af.

BOOM
Schaduwdoek BOOM geeft het gevoel of je onder een frisgroen bladerendek ligt. Je waant je in het bos. Rust heerlijk uit in de schaduw en relax. Woon je in de stad op 4 hoog? Heb je geen groot schaduwrijk bos in de tuin? Dan is deze boom de ideale verkoeling voor het hele seizoen.

De Schaduwdoeken BLOEM en BOOM zijn verkrijgbaar in drie afmetingen via de website van Purple Frog.

Prijzen (incl BTW):
- Driehoek 4x4x4m € 483,-
- Vierkant 4x4m € 663,-
- Rechthoek 3x4m € 563,-

Nesling en Purple Frog
BLOEM en BOOM zijn special editions. Het zijn de eerste stappen voor het seizoen van 2012 in de samenwerking van Nesling en Purple Frog. Nesling heeft jarenlang ervaring op het gebied van hoogwaardige schaduwproducten. Deze schaduwdoeken beschermen je tegen de zon en tegen een kleine regenbui. Purple Frog richt zich op verschillende buiten producten om je tuin op te fleuren. Net zoals een kikker niet altijd groen is, zet Purple Frog alledaagse producten graag in een ander perspectief.

Kijk op www.purple-frog.nl en www.nesling.nl voor meer informatie.

Publicatiedatum: 12 maart 2012

Reacties