Modern Outdoor Living met Perea pergola zonwering

Het terras is open voor onbegrensde mogelijkheden: een gezellig ontbijt met de familie, als vast plekje om te lezen en je te ontspannen of een barbecue.

01 September 2020

Om van deze bijzondere open ruimte zo goed mogelijk te kunnen genieten is het belangrijk dat de beschutting tegen zon en onweer precies passend gekozen wordt. Met de esthetisch overtuigende Perea pergola zonwering van Warema wordt het terras gezellig en veelzijdig bruikbaar.

De Perea pergola zonwering is dankzij zijn staander bijzonder stabiel en straalt een gevoel van geborgenheid uit. Hij is ook perfect voor het beschaduwen van grotere oppervlakken. Zijn tijdloos modern design past met zijn attractieve vormen bij vele verschillende bouwstijlen en zet accenten op het terras. Bovendien heeft u door de grote verscheidenheid aan kleurvariaties, dessins en framekleuren gelegenheid tot de perfecte individualisering van het zonnescherm, geheel naar uw eigen smaak. En dit houdt niet op bij de optische vormgeving: de verschillende uitrustings-extra's maken de Outdoor Living belevenis pas compleet. Volant-rolgordijnen of voorbouw-screens met easyZIP-geleiding garanderen de bestmogelijke privésfeer en beschermen tegen laagstaande zon en windvlagen. U tovert het terras om in een gerieflijke kamer in de open lucht. Warmtestralers leveren op koele dagen en ook 's avonds een behaaglijke warmte, om zo het openlucht-seizoen nog te verlengen. En LED-strips zorgen voor een aangename lichtatmosfeer, die perfect bij de gerieflijke sfeer past. De besturing van alle elementen vindt daarbij heel comfortabel plaats via de draadloze regeling WAREMA Mobile System.

P40 – Het designhighlight op het terras

De pergola zonwering Perea P40 heeft een filigrane uitstraling, die met een hoge functionaliteit en een clevere bediening wordt gecombineerd. Dankzij de stabiele constructie zorgt hij zelfs bij stormachtig weer voor een betrouwbare zonwering en voor bescherming tegen weersinvloeden, en is daarmee ook geschikt voor grote oppervlakken op aan de wind blootgestelde plekken. Daaraan draagt niet op de laatste plaats de strakke geleiding van het doek bij, die met behulp van secudrive® technologie ook ongewenste zijdelingse lichtspleten verhindert. Voor een individueel design, dat harmonisch in de architectuur opgaat, staan rechte of gebogen geleiderails ter keuze.

P60 – Weersbestendig en elegant

Wie niet meteen bij de eerste bui het terras wil verlaten en het zonnescherm wil inrollen, heeft met het pergola zonnescherm Perea P60 een goede keus gedaan. Hiermee kan tot 30 m² oppervlak worden beschaduwd, maar ook probleemloos sterkere wind en regen worden getrotseerd. Het regendichte doek bezit een ingewerkt PVC-rooster dat het water naar de geïntegreerde ontwateringsgoot leidt en gecontroleerd laat afvloeien. Daarbij garandeert het gepatenteerde Warema secudrive® systeem een perfecte doekspanning. In ingetrokken toestand verdwijnt het doek compleet in de compacte kap, waardoor vervuiling wordt verhinderd.

P70 - Een fascinerende vouwtechniek

Ook de pergola zonwering Perea P70 beschikt over een weersbestendig doek, dat m.b.v. het contra-trek principe en met tandriemen kan worden in- en uitgetrokken. Meelopende versterkingsprofielen spannen het doek nog verder en laten in gedeeltelijk geopende toestand door de fascinerende vouwtechniek het attractieve wolkendoek ontstaan. Dit is typerend voor het design van de Perea P70. In compleet ingetrokken toestand wordt het gevouwen doek door een regendak betrouwbaar beschermd. Het zonnescherm biedt de mogelijkheid oppervlakken tot zes maal zes meter te beschaduwen en tegen regen te beschermen.

Meer informatie: www.warema.nl

Reacties