Partner

Markiezenfabriek

De Markiezenfabriek Noord-Holland is een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie is aangetreden. De betrokkenheid en gedrevenheid die kenmerkend is sinds de oprichting in 1933 is sindsdien alleen maar toegenomen, net als het assortiment en de know how.

De markies is de meest traditionele zonwering. Wij maken sinds 1933 onze markiezen volledig zelf in de eigen fabriek in Beverwijk.

Markiezen

De markies is de meest traditionele zonwering. Wij maken sinds 1933 onze markiezen volledig zelf in de eigen fabriek in Beverwijk.

De authentieke markies zoals wij die maken heeft een houten frame een hardhouten boven- en zijluifel en geven uw pand een stijlvolle, chique uitstraling.

Het standaard model is de meest voorkomende uitvoering. Is dit model niet mogelijk door bijvoorbeeld openslaande deuren, ramen of een gewenste doorloophoogte, dan wordt het petmodel toegepast. Dit petmodel passen wij ook veel toe bij horeca en retail.

Alle modellen zijn zowel hand- als elektrisch bediend te verkrijgen. Voor de elektrische markiezen werken wij met een zelf ontwikkeld buissysteem en met Somfy motoren en afstandsbedieningen. Zo is de markies indien gewenst zelfs te bedienen met uw Ipad of smartphone!

Behalve markiezen voor particulieren en kleinere kantoorpanden, kloppen ook instanties met grotere panden, zoals ziekenhuizen en bejaardentehuizen, aan voor markiezen in grotere aantallen. Dit verzorgen we graag en probleemloos.

Meer lezen over
'Markiezen'?

meer van deze professional

Winterkorting vervangen markiesdoek

Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of wann...

Pergola terraszonwering

Terrasoverkappingen met een flexibel dak, ook wel pergo...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.