Lamellen overkappingen

Door de lamellen van de Biossun overkapping te draaien kunt u altijd de omstandigheden creëren die het beste passen bij de weersomstandigheden. De overkapping is horizontaal te plaatsen in elke afmeting, via een afstandsbediening te bedienen, duurzaam en erg gemakkelijk in het onderhoud.   Het gebruik van Biossun terrasoverkappingen De trend in Nederland op het gebied van woningbouw is de aandacht voor het buiten leven. Als gevolg van het weer in Nederland is er daarbij wel een duidelijke behoefte bij de consument ontstaan naar een vorm van bescherming tegen alle mogelijke weersomstandigheden zodat veel langer van het buitenleven kan worden genoten. De Biossun terrasoverkapping verzorgt naar behoefte verwarming of afkoeling van uw terras of binnenshuis. Als het slecht weer is heeft de gebruiker de voordelen van een dicht dak. Als het redelijk weer is kan de gebruiker het licht en de zon optimaal reguleren. Als het mooi zonnig weer is kan de gebruiker naar keuze lekker van de zon genieten of in de schaduw zitten. Bij erg warm weer kan de gebruiker genieten van het afkoelende effect van de overkapping. De overkapping is makkelijk aan de stijl van de woning aan te passen, is volledig van aluminium, waardoor makkelijk in het onderhoud, en u heeft de keuze uit ruim 300 verschillende kleuren en afwerkingen.

Kwaliteit van de Biossun terrasoverkappingen

Biossun Patio overkapping   Biossun Aanbouw overkapping  Biossun design overkapping  Biossun Privacy overkapping  Biossun design overkapping 2

De Biossun terrasoverkapping is ontwikkeld in Frankrijk. Biossun heeft daarbij continue aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Dit maakt dat de Biossun overkapping door zonweringspecialisten wordt gezien als de beste terrasoverkapping, voor de particulier en de horeca, die momenteel verkrijgbaar is. De Biossun overkappingen creëren, dankzij een mooie combinatie van design en techniek, de ideale balans tussen wonen, comfort en buiten leven.

Zij zijn verkrijgbaar als vrijstaande, halfvrijstaande of inbouw overkapping. Biossun biedt 3 modellen. Het type 120 in een aantal standaard maten. Het type 180 voor maatwerk en het type 230 voor maatwerk met alle mogelijke accessoires. Biossun biedt accessoires als ledverlichting (sfeerverlichting en spots), screens en glazen wanden, winterisolatie, bediening via een app op je telefoon. De accessoires zijn volledig geïntegreerd in de overkapping en via dezelfde afstandsbediening aan te sturen.

De verkrijgbaarheid van Biossun terrasoverkappingen

De Biossun terrasoverkapping wordt in Nederland verkocht via een netwerk van top zonweringdealers. Hierdoor kunt u makkelijk en snel schakelen met een bedrijf dat veel kennis heeft, alle onderdelen van de installatie zelf uitvoert en dicht bij u in de buurt zit.

Voor meer informatie ten behoeve van uw specifieke situatie kunt u op de OutMore website kijken welke dealer bij u in de buurt zit of u kunt contact opnemen met:

OutMore bv

email: g.vandenberg.nl@biossun.com of tel: 033-2855204 of 06-46264439

 Biossun overkapping als carport Inbouw Biossun overkapping   Biossun - Logo  Biossun overkapping met Hout omkleed  Biossun overkapping met screens en led-verlichting  Biossun overkapping met acessoires