Buitenleven

Geniet langer van uw terras en tuin onder de op maat gemaakte buitenleven producten van Smits.

Langer genieten van uw tuin en terras

Wanneer de zon tevoorschijn komt is men al snel geneigd alle ramen en deuren te openen of er op uit te trekken om te genieten van het mooie weer. Maar waarom hier stoppen? Steeds meer mensen kiezen ervoor dit gevoel in of aan huis te halen. ´s Zomers net even langer buiten blijven zitten met familie of wat goede vrienden. De barbecue doet wat langer dienst en ook de laatste fles wordt opengetrokken. Het is dat gevoel van buiten de deur genieten, in eigen tuin. Onze zonweringproducten versterken uw buitenleven onmiskenbaar. Met de vele opties is er altijd wel een oplossing op maat te vinden. We nemen u mee door ons aanbod.

Buitenleven producten

Bij Smits beschikken we over verschillende buitenleven producten om het leven te veraangenamen. Deze worden volledig op maat gemaakt, zodat deze altijd naadloos aansluit bij uw situatie. Onze dealers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verandazonwering

Met verandazonwering beheerst u eenvoudig de temperatuur onder uw terrasoverkapping of serre. Bovendien voorkomt verandazonwering verkleuring van de meubels door uv-straling. Bij Smits heeft u de keuze uit:

 • Summerlight verandazonwering
  Door de jaren heen is de Summerlight doorontwikkeld. Inmiddels is deze zonwering in 4 varianten verkrijgbaar. De reguliere Summerlight wordt geplaatst met de kast naar boven. De Verso variant met de kast naar beneden. Deze zijn bovendien verkrijgbaar als XL-uitvoeringen, die vanzelfsprekend duiden op de grotere beschikbare afmetingen.
 • Solidare verandazonwering met rits
  Deze hoogwaardige verandazonwering is uitgerust met het ritssysteem bekend van onze SolidScreen-lijn. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo is het doek rondom compleet ingesloten, hangt het doek ook in grote systemen minder door en is er geen lichtinval tussen doek en geleider. Evenals de Summerlight verandazonwering is ook de Solidare verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Lees verder over de Smits verandazonwering.

Pergolazonwering

Op zoek naar bescherming tegen de zon, maar is een terrasscherm niet mogelijk? De pergolazonwering van Smits biedt de perfecte oplossing:

 • Piazzola pergolazonwering
  De stevige constructie van de Piazzola en de in hoogte verstelbare staanders zijn zowel voor particuliere als horecatoepassing geschikt. De speciaal ontwikkelde veerconstructie houdt het doek constant op spanning en beperkt doorhangen van het doek.
 • Solidare pergolazonwering
  Voor een nog strakkere uitstraling van de zonwering biedt Smits de Solidare pergolazonwering. Het verschil tussen de Solidare en Piazzola zonwering is dat de Solidare is uitgerust met het ritsgeleide doek uit onze SolidScreen-lijn. Hierdoor is het doek rondom compleet ingesloten, is er géén lichtinval tussen doek en geleider en hangt het zonweringdoek ook in grote systemen aanzienlijk minder door.

Lees verder over de Smits pergolazonwering.

Vrijstaande zonwering

De vrijstaande zonwering van Smits is zowel tegen de wand als vrijstaand in uw tuin of op het terras te plaatsen. Zo creëert u schaduw waar en wanneer u wilt.

 • Cubola
  Deze veelzijdige design zonwering is vierkant of rechthoekig van vorm en is moeiteloos in iedere woonomgeving toe te passen. Door de variabele hoekverstelling is de Cubola naar wens te openen in schuine of vlakke stand, en alles daartussen.
 • Twins
  De Twins vrijstaande zonwering staat stevig op 2 staanders, om zoveel mogelijk vrije doorloop te behouden.
 • Twins Solidare
  De Twins Solidare is met een maximale grootte van 6 x 5 meter een van de grootste vrijstaande zonweringen van Smits. Het Solidare ritssysteem zorgt bovendien voor een strak gespannen zonweringdoek.

Lees verder over de Smits vrijstaande zonwering.

Terrasoverkappingen

Onder terrasoverkappingen van Smits geniet u ieder seizoen van het buitenleven.

 • Stanza
  Een kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping van duurzame aluminium profielen, uit te voeren met helder of opaal polycarbonaat dak.
 • Piazza
  De Piazza wordt evenals de Stanza uitgevoerd in duurzaam aluminium, maar is naast polycarbonaat platen te voorzien van een glazen dak.

Lees verder over Smits terrasoverkappingen.
 

Tibelly zet schaduw in een ander licht

De op maat gemaakte zonwering van Smits wordt standaard voorzien van Tibelly zonweringdoek. Zonweringdoek van Tibelly staat voor sfeer, besparing en bescherming. Ook helpt Tibelly bij het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker. Voor iedere verkochte meter acryldoek wordt namelijk € 0,05 gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. U kunt uw buitenzonwering combineren met één van de 74 kleuren en dessins Tibelly acryldoek via de Tibelly doekselector.