Balero cassette Desire

De cassette Balero van Desire is superplat, voorzien van alle accenten voor een topdesign.

Balero cassette

De Balero wordt bediend met een soepel draaiend oogwindwerk niet afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. De Balero is uitgevoerd niet een doekgoot, hierdoor is ook bij een geopend scherm sprake van cassette uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.

Doeken Balero

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de standaard uitvoering kunt u een keuze maken uit de afgebeelde dessins.

Constructie Balero

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn langere zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen.

Knikarmen Balero

Gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stale kabel verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Vormgeving Balero

Traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Uitvoering: De Malta wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium of tegen meerprijs in roomwit gemoffelde uitvoering (RAL 9001).