Stijlvolle vijver voor iedereen en overal met een vierkante meter water

Nee, dit is geen benodigdheid voor een recept. Dit is wel een ingrediënt voor elk terras, elk balkon, elke kamer of kantoor. Water creëert rust en water brengt leven. Velda brengt water naar iedereen.

04 Januari 2011

Nee, dit is geen benodigdheid voor een recept. Dit is wel een ingrediënt voor elk terras, elk balkon, elke kamer of kantoor. Water creëert rust en water brengt leven. Velda brengt water naar iedereen.

Een (grote) tuin is niet nodig om een vijver te bezitten en zaterdagen graven om van de sfeer van water te genieten ook niet. Met de Easy Pond van Velda is er een vijver voor iedereen. Benodigdheden? Eén vierkante meter!

 

Verticaal tuinieren is – mede door de beperkte buitengrond – helemaal van nu. De nieuwe watersensatie van Velda sluit hier naadloos op aan. Daarbij is deze compacte vijver zowel geschikt voor binnenshuis als voor buiten. Zo kan iedereen van een vijver genieten, of men nu beschikt over een tuin, balkon of geen van beide. Want ook voor in huis of in een bedrijfsruimte is de Easy Pond een echte sfeermaker.

 

De vierkante vijver is kindvriendelijk door de hoge rand en beschikt over een groot gebruiksgemak. Dit waterwonder is niet alleen easy, maar ook trendy. Met zijn verschillende stijlvolle designs is de Easy Pond een echte smaakmaker. Velda is dan ook al enkele decennia marktleider op vijvergebied en won de Marketing Merk Prijs 2010 in de categorie vijvers en pompen.

 

De rand van de Easy Pond is van geborsteld roestvrijstaal en de verwisselbare wanden zijn beschikbaar in black glass, grey spray-stone, grey wicker en brown wicker. De afmetingen zijn 100x100x40. De Easy Pond kan ook compleet met pomp (600 l/h), mini UV-C-unit, filtermateriaal en RGB-ledverlichting geleverd worden. De vijver is onderhoudsvrij en klaar om van te genieten. Water waar men maar wil.

 

Advies verkoopprijs: Easy Pond basic € 695,00 en de Easy Pond complete (incl. pomp, UV-C, filtermateriaal en RGB-ledverlichting) € 975,00 (beide verkrijgbaar vanaf maart 2011).
Verkoop- en productinfo: Velda B.V., tel: +31 (0) 53.432.43.20 of kijk op www.velda.nl.

Publicatiedatum: 05-01-2011

Anderen bekeken ook

Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV

Vijverfilters

Voor helder vijverwater hebt u een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel uw tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV

Hydrofoorpomp Inox

Zonder water gebeurt er in de tuin niets. Met krachtige pompen daarentegen is alles mogelijk: drukversterking, water voor huishoudelijk gebruik, besproeien, om- en leegpompen. De nieuwe hydrofoorpomp 5000/5 Inox van Gardena voor de automatische watervoorziening in huis en tuin maakt van meet af aan een goede indruk. Zijn hoogwaardige behuizing van roestvrij edelstaal oogt subliem en staat borg voor duurzaamheid. Om het installeren makkelijk te maken is deze compacte premium pomp standaard voorzien van een voorfilter met terugslagklep, evenals een manometer en geïntegreerde drukschakelaar. Maar ook de nieuwe besproeiingspompen van Gardena zetten druk!

Husqvarna Nederland BV