Koi

Uniek concept bij Koicenter Tiel!

 Wij bij Koicenter Tiel zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de koi naar een hoger niveau te brengen en onze klanten iets bijzonders te bieden. We hebben een uniek concept bedacht om dit voor onszelf en onze klanten te realiseren.  • Meer dan 25 jaar ervaring• Sterk in vijveraanleg• 2200m2 overdekte verkoopruimte • Scherpe prijzen middels groot inkopen• Ruime keuze aan japanse koi (6000 stuks) • Unieke doorgroeimogelijkheden voor uw koi• Uitstekende service• De gehele winterperiode geopend

Bassins van 30.000, 100.000 en 200.000 liter

Sinds een jaar hebben wij net een groot nieuwbouw project gerealiseerd, waarin wij een aantal bassins hebben neergezet van 30.000, 100.000 en 200.000 liter. De bassins zijn volledig uitgerust met vloerverwarming, lichtstraten en voederautomaten om om een optimale ontwikkeling en groei te realiseren bij de koi.

In deze bassins bieden wij onze klanten die een nieuwe koi bij ons hebben aangeschaft de mogelijkheid om die koi bij ons te laten doorgroeien. Aan de hand van de leeftijd en de grootte van de koi  bepalen we in welk bassin deze koi kan doorontwikkelen. De termijn waarin de koi bij ons verblijft is door de klant zelf te bepalen en zal 55 euro per maand zijn. Ons advies is om de koi minimaal 6 maanden te laten verblijven.
Wij verwachten dat de groei van de koi in een half jaar 5-10 cm zal zijn en in een jaar een groei van 10-15 cm moet kunnen halen. Jumbo tossai van 20-25 cm kunnen zelfs 15-25 cm groei realiseren in een jaar. â€¨De body zal natuurlijk ook flink toenemen.

De koi die voor deze bassins in aanmerking komen moeten natuurlijk wel van hoge kwaliteit zijn om deze groei en ontwikkeling  te kunnen realiseren. Koi van elke leeftijds categorie komen in aanmerking, van jumbo tossai tot gosai (5-jarige koi) en vanaf 395,- euro. Koi vanaf 2000 euro mogen een half jaar gratis bij ons verblijven.
Met deze bassins bieden we ook de klant die al een vijver heeft die vol zit de mogelijkheid een koi bij ons te laten verblijven, zodat hij hem toch kan zien doorontwikkelen en hem eventueel samen met ons kan inzetten op een koishow.

Al met al een unieke mogelijkheid voor de klant om verder te groeien in de hobby en het maximale uit de koi te halen.
Wilt u meer informatie laat het ons weten.