Solarlampen met vlam effect

Kent u de nieuwste rage op gebied van solarlampen en tuinverlichting al? Wij zijn groot fan van deze nieuwe ontwikkeling; solar LED lampen met vlameffect!

Vlamverlichting in de tuin

Wat is er nu gezelliger dan dansende vlammen bij schemer en donker? Open vuur is echter niet altijd praktisch en veilig. Onze solar tuinverlichting met vlam-effect bieden de ideale vervanging voor fakkels met echt brandend vuur. Doordat de led lampjes in de lampen op een specifiek ritme verlichten ontstaat er een realistisch vlammend effect, alsof er daadwerkelijk een vuurtje brandt! Leuk in de tuin, op de camping, of om als cadeautje te geven!

Wandlampen, tuinfakkels of lantaarns op zonne energie
Er is voldoende keus wat betreft de verschillende solarlamp modellen. Zo is de wandlamp Pieck een gezellige wandlamp met bewegende vlammen. Liever een staande lamp of fakkel? Dan kunt u het beste kiezen voor de Fakkel, Flame  of Fakkel 2. Handig aan deze lampen is dat je er drie verschillende soorten bevestigingsmaterialen bij ontvangt; een wandbeugel om er een wandlamp van te maken, een grondspies én een voetstuk. Zo kunt u alle kanten op en creëert u eenvoudig de gewenste sfeer in uw tuin.

Alle lampen zijn overigens (spat)waterdicht, geen zorgen dus wanneer het regent.

Tuinlampen op zonne-energie
Buiten het feit dat deze decoratieve tuinlantaarns en wandlampen sfeer toevoegen aan uw tuin, zijn ze ook nog eens enorm zuinig én handig. Alle vlam-effect lampen zijn voorzien van een solar paneel waardoor de lampen overdag opladen om in de avond op te kunnen lichten. Energiezuinig, maar ook nog eens hartstikke handig. Zo heeft u geen last van kabels die verspreid door de tuin heen liggen. De lamp hoeft enkel uitgepakt en geplaatst te worden, de rest gaat vanzelf!