Foto: press_2013//Gacoli-outdoor-buitenverlichting.jpg

Buitenverlichting en loungers Gacoli

Gacoli parasol-, padverlichting, buitenlampen, loungers maken van elke tuin een plaatje

Outdoorproducten Gacoli: kleed je terras of tuin aan.

Gacoli maakt outdoorproducten die bijzonder geschikt zijn voor terras, balkon of tuin. Vorig jaar introduceerde Gacoli ROOTS; een bijzondere collectie buitenlampen op zonne-energie. Dit jaar worden er maar liefst 4 nieuwe collecties met snoerloze buitenlampen, parasolverlichting én loungers gepresenteerd! Stuk voor stuk kwalitatieve producten die elke tuin of terras een boost geven.

De Gacoli lampen beschikken over de speciale Energy Management Unit (EMU), die zich in de kap bevindt. Deze zorgt ervoor dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. Hierdoor zijn de lampen snoerloos en zijn er dus geen installatie- en elektriciteitskosten. De Gacoli lampen blijven gemakkelijk verplaatsbaar. Uw terrasindeling veranderen? De lampen verplaatst u gewoon mee! Zo creëert u overal in een mum van tijd een gezellige sfeer zonder kabels en stekkerdozen. De buitenlampen zijn multi-inzetbaar, naast uw tuin of terras wordt ook uw entree, oprit of parkeerplaats een eyecatcher met Gacoli.

De lampen worden geleverd met een oplader waarmee ze bij heel donkere dagen gemakkelijk extra op te laden zijn via een stopcontact. De lampen zijn weer- en windbestendig, makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ze zijn eenvoudig op het terras te plaatsen en zorgen voor de juiste warme sfeer.

Nieuwe collectie snoerloze buitenlampen
Naast de in 2012 geïntroduceerde buitenlampen, ROOTS, presenteert GACOLI dit jaar een serie nieuwe buitenlampen op zonne-energie:

POWERBLOCKS - parasolverlichting
Met de snoerloze POWERBLOCKS van Gacoli verlicht u op efficiënte en milieuvriendelijke wijze uw parasol, veranda of overkapping. De POWERBLOCKS zijn voorzien van 6 LEDS, deze worden gevoed door de EMU (Energy Management Unit) die dankzij een innovatief schuifsysteem veilig en zonder gereedschap bevestigd kan worden aan de bovenkant van het parasoldoek. De POWERBLOCKS met de verlichting zijn met een lang snoer verbonden aan de EMU, zodat ze eenvoudig op de ideale plek gemonteerd kunnen worden langs de baleinen. De POWERBLOCKS kunnen het hele jaar in de parasol blijven, ook als deze ingeklapt is. Deze snoerloze parasolverlichting is ook uitermate geschikt voor veranda- of markiesverlichting.

CATWALK
De collectie CATWALK heeft snoerloze, robuuste padverlichting die het tuinpad of oprit verlicht. De Gacoli CATWALK is aan drie kanten voorzien van LEDS, zodat tuinpad, border of oprit voldoende en sfeervol verlicht wordt. Bekabeling is niet meer nodig door de EMU die zich in de lamp bevindt en de buitenlampen zijn daardoor eenvoudig te (ver)plaatsen.

MONROE
De collectie MONROE bestaat uit sierlijke snoerloze tafel- en hanglampen. De lampen hebben een kleinere kap (30 x 21 cm) dan de bestaande ROOTS collectie en de tafellampen hebben een platte RVS voet, ideaal voor terrastafels.

NOMAD
NOMAD is een tuinlamp zoals een tuinlamp echt bedoeld is, die door middel van een handige spies overal in de tuin of border te plaatsen is. Er zijn twee maten NOMAD lampen (hoogte incl. grondpin: 70 of 115 cm, kap: 30 x 21 cm). Deze staande design lamp werkt volledig op zonne-energie en heeft dus geen elektriciteit nodig. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens volledig snoerloos en uiterst duurzaam.

DOCKLIGHT
De DOCKLIGHT is een solide, lamp met een robuuste stijlvolle voet voor op de tuintafel. De lamp kan ook aan een muur bevestigd of op een zuil geplaatst worden. Met deze lamp haalt u heel eenvoudig de gezellige sfeer van binnen naar uw terras.

Loungen op het terras
Naast de nieuwe buitenlampen introduceert Gacoli dit jaar de LOUNGERS. Luxe waterproof loungekussens voor in de tuin of op het strand. De LOUNGERS zijn voorzien van een ingebouwd verstelbaar frame, waardoor de rugleuning in verschillende standen te zetten is en ze ook als comfortabel ligbed gebruikt kunnen worden. De LOUNGERS zijn vouwbaar en in twee modellen te leveren; een klein compact model met een handig handvat en een groter model wat in meerdere standen te verstellen is en in een handige draagtas geleverd wordt. De LOUNGERS zijn gemaakt van waterafstotende en UV-bestendige stof in verschillende kleurtinten. Met deze LOUNGERS neemt u heel eenvoudig uw eigen loungebed mee naar het strand!

Meer informatie: www.gacoli.nl

Publicatiedatum: 28 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties