In Lite bij Tuinverlichtingswinkel.nl, zelf aan te leggen

Je legt zelf de mooiste en energiezuinige tuinverlichting aan met In Lite tuinverlichting van Tuinverlichtingswinkel.nl

In Lite bij Tuinverlichtingswinkel.nl, gemakkelijk zelf aan te leggen

Plannen om tuinverlichting aan te leggen? De zon begint weer te schijnen en de dagen worden langer. De zomer staat om de hoek. Voor veel mensen is het weer tijd om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan in de tuin. Tijdens warme zomeravonden breng je hier graag veel tijd door. Met In Lite tuinverlichting van Tuinverlichtingswinkel.nl leg je zelf de mooiste en energiezuinige tuinverlichting aan!

Wat is In Lite tuinverlichting?

In Lite is een jong Nederlands bedrijf die LED tuinverlichting produceert. Hoge kwaliteit en fraai design zijn belangrijke waarden van het bedrijf en dit is terug te zien in het gebruiksvriendelijke systeem en de prachtige armaturen.
Met In Lite tuinverlichting draag je bij aan een beter milieu; het systeem en de verlichting zijn namelijk erg duurzaam. In Lite geeft 5 jaar garantie en het lage stroomverbruik door de moderne LED technologie met sfeervol warm white buitenverlichting resulteert al snel in een lagere energierekening.

De voordelen van In Lite Tuinverlichting op een rij:

  • De lampen geven natuurlijk sfeervol (warm white) licht.
  • Duurzaam en beter voor het milieu door laag stroomverbruik
  • Je ontvangt 5 jaar garantie bij aankoop van In Lite armaturen en transformatoren.
  • In Lite 12 Volt tuinverlichting is gemakkelijk en veilig zelf aan te leggen.

Compleet aanbod tuinlampen

Het aanleggen begint met het een In Lite HUB transformator, (er is zelf een SMART HUB die je met je smartphone kunt bedienen) en een In Lite 12 Volt kabel die je langs de te plannen armaturen legt. De voordelen hebben we hierboven al op een rijtje gezet, maar wat maakt het zo gemakkelijk? Omdat In Lite gebruik maakt van 12 volt laagspanning, is het zeer gemakkelijk en veilig zelf te installeren.
In Lite biedt een breed assortiment tuinverlichting. Je kunt kiezen uit buitenspots, grondspots, muurlampen, opbouwlampen of staande lampen. Het aanbod zorgt er dus voor dat jouw complete In Lite tuinverlichting aangesloten kan worden op het In Lite systeem.

Zelf In Lite tuinverlichting aanleggen

Het systeem van In Lite is zo gemaakt dat het zeer gemakkelijk zelf aan te leggen is. Met gemak en binnen een relatief korte tijd heb je jouw tuin omgetoverd naar wens. Wij leggen je graag de 4 stappen uit om In Lite Tuinverlichting te plaatsen.

Stap 1: Het installeren van de HUB (transformator)

Hang de transformator verticaal op aan de wand, bij voorkeur onder een afdak of binnen. Indien je de HUB buiten niet onder een afdak kunt ophangen dan is daarvoor een HUB protector verkrijgbaar om deze tegen regen te beschermen. Vervolgens hang je de lichtsensor buiten op; deze zorgt ervoor dat de transformator niet wordt beïnvloed door kunstlicht. Verbind daarna de sensor met de transformator.

Stap 2: MOVE bewegingssensor (Optioneel)

Door middel van de MOVE bewegingssensor gaan de lampen alleen aan wanneer je door het signaal van de sensor heen loopt. De sensor kan bewegingen opvangen tot een afstand van wel 12 meter! Plaats de sensor op de gewenste plek en verbindt ook deze met de transformator. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen niet op beweging te schakelen maar om de verlichting op een ingesteld aantal uren of van donker tot licht te laten branden. Door het lage stroomverbruik is het voordeel de verlichting uit te laten als er geen beweging is gering.

Stap 3: Aanleggen van de kabel

De transformator maakt het gemakkelijk om grondkabels aan te sluiten op het systeem. Strip ongeveer 1 centimeter van de kabel. Wanneer je dit hebt gedaan, plaats je deze gemakkelijk onder in de transformator. Vervolgens rol je de kabel uit langs de plaatsen waar je zometeen armaturen gaat plaatsen. Zet Cable Caps aan het uiteinde van de grondkabel ter bescherming en voorkoming van sluiting.

Stap 4: Aansluiten armaturen

Allereerst sluit je de Easy-Lock aan op de kabel; dit maakt het mogelijk de verbinding te leggen tussen de armatuur en de kabel. Wanneer je dit hebt gedaan, plaats je de armatuur waar je deze wilt hebben. Vervolgens sluit je de stekker aan de Easy-Lock aan op de stekker van het armatuur wat je hebt geplaatst, en klaar!

En zo simpel is het, na deze 4 stappen is jouw tuinverlichting aangelegd! Wil je deze stappen nog eens nalopen? Op de website van In Lite vind je meer informatie en instructievideo's over hoe je het systeem precies werkt.

Bespaar op je energiekosten, draag bij aan het milieu en leg zelf de mooiste tuinverlichting aan van In Lite, natuurlijk via Tuinverlichtingswinkel.nl, de In Lite specialist.