Een oase in achtertuin, uniek als de natuur zelf

De eigen tuin verandert steeds meer in een vakantiebestemming. Waar vakantie niet elke dag of zelfs elk jaar haalbaar blijkt, is de tuin de ideale rustplek.

24 Januari 2010

De eigen tuin verandert steeds meer in een vakantiebestemming. Waar vakantie niet elke dag of zelfs elk jaar haalbaar blijkt, is de tuin de ideale rustplek.

Geen puur Hollandse taferelen meer, maar tuinen die doen denken aan de warme landen waar fantasie en realiteit mixen. Good Scents komt met waterpartijen die doen verlangen naar exotische locaties.

 

Stenen gecombineerd met verweerd ogend hout geven een natuurlijk gevoel terwijl het klaterende water de rest doet. Slim geplaatste ledlichten geven een mystieke sfeer, vooral in het donker. Alles muisstil, enkel het geluid van stromend water en vol zicht op de verlichte waterpartij.

Van rotstuin, naar bostuin tot aan ?verlichte? Yoga tuin. Good Scents geeft elke tuin net even dat beetje extra. Vervoer van zware takken en dito stenen is in de meeste tuinen niet praktisch, vandaar dat hier gekozen is voor Polyresin hars en steenpoeder. Niet van echt te onderscheiden en een stuk lichter. Doordat elk stuk handbeschilderd is, zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Uniek zoals de natuur zelf.

Een brede stroom vallend naar beneden of een enkel stroompje sijpelend tussen de takken door. Alles is mogelijk. Handig en sfeervol zijn ook de accessoires. Door het toevoegen van de rotsachtige plantenpotten gevuld met rotsplantjes, siergrassen, kaktussen en/of bonsaiboompjes, maakt men van elke tuin eenvoudig een ware oase.

Advies verkoopprijs: Whitewater Falls ? 365,-.
Verkoop- en productinfo: www.goodscents.nl.

Publicatiedatum: 25 januari 2010

Reacties
Anderen bekeken ook

Afwatering & Drainage

Afwatering & Drainage, belangrijk in elke tuin Iedereen wil water in de tuin: in de vijver, op bloemen, planten en het gazon. Maar wateroverlast? Daar is niemand blij mee! Steeds meer tuinen hebben een ruim terras om heerlijk van te genieten. Intensieve of langdurige regenbuien kunnen in uw tuin wateroverlast veroorzaken.Daarnaast willen steeds meer gemeenten dat u zelf zorgt voor de afvoer en opvang van regenwater om zo het gemeenteriool minder te belasten. Dit vraagt om oplossingen. Wij verkopen diverse soorten lijngo…ten en afvoerputten/infiltratieputten (o.a. van ACO EasyGarden). Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor drainagebuizen.Kom gerust langs voor advies om ook het watermanagement in uw eigen tuin in te richten.Hoek Havelte thuis in elke tuin!

Hoek & Zn.