Gemoedsrust en veiligheid: het perfecte cadeau voor Vaderdag 

Ring geeft inspiratie voor Vaderdag cadeau's. 

30 Mei 2019

Voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau voor Vaderdag, heeft Ring een reeks slimme beveiligingsproducten. Weg met de traditionele stropdas of aftershave; met een Ring Video Doorbell, Ring Floodlight Cam of Spotlight Cam Battery krijgen vaders pas echt wat hun hartje begeert: veiligheid en gemoedsrust.

Met de Ring Video Doorbell 2 houdt je vader een oogje in het zeil én kan hij alle bestelde pakketjes managen als hij niet thuis is. Voor extra veiligheid rondom het huis geef je je vader een Floodlight Cam – een HD-beveiligingscamera met ingebouwde schijnwerpers die worden geactiveerd door beweging, een alarmsirene en tweewegcommunicatie – óf de Spotlight Cam Battery. Deze beveiligingscamera bevat aan ledspots gekoppelde bewegingssensoren om het tuinpad te verlichten wanneer je al dan niet gewenst bezoek krijgt.

Ring Video Doorbell 2
Vaders houden hun gezin altijd veilig. Geef dat gevoel terug met de Ring Video Doorbell 2. Dankzij de glasheldere 1080 HD-video en tweewegcommunicatie kan je vader het huis in de gaten houden en via zijn smartphone met de bezorger praten, terwijl hij in de achtertuin een balletje trapt of de barbecue aansteekt. En als de camera beweging detecteert, weet papa het direct dankzij een pushbericht. Daarnaast kan hij Live View inschakelen om de voordeur in de gaten te houden. De Ring Video Doorbell 2 past op elk huis en heeft een uitneembare batterij, zodat de deurbel kan opladen zonder het apparaat te demonteren.

Floodlight Cam
Op kantoor, bij de buren of aan de andere kant van de wereld – waar je vader ook is, met de Floodlight Cam kan hij altijd checken wat er thuis gebeurt. De Floodlight Cam is de HD-beveiligingscamera van Ring die door beweging wordt geactiveerd en is voorzien van ingebouwde schijnwerpers, een alarmsirene en tweewegcommunicatie.

De Floodlight Cam beschikt daarnaast over een groothoeklens en geavanceerde bewegingssensoren. Hierdoor is pa altijd op de hoogte van elke beweging en kan hij de slecht verlichte en verborgen plekken goed in de gaten houden. Via de gratis Ring-app kan hij de lampen aanzetten, de sirene activeren en inzoomen op de meest belangrijke gebieden.

Spotlight Cam Battery
Alle vaders zijn bijzonder. Ze leerden ons fietsen, staan altijd achter ons en zorgen dat we veilig zijn. En bij dat laatste helpt de Ring Spotlight Cam Battery hem een handje. Deze veelzijdige, draadloze HD-camera houdt het hele huis in de gaten. Dankzij de ingebouwde spots heb je 24 uur per dag heldere verlichting en duidelijk beeld, zelfs ’s nachts. Voor extra veiligheid beschikt de Ring Spotlight Cam Battery over een ingebouwde sirene die indringers helpt af te schrikken.

Ga voor meer informatie naar: ring.com

Reacties