Verantwoorde planten

Bloempotten en plantenbakken zijn vaak niet heel milieubewust. Het is dan ook lastig om potten te vinden die meegaan met de duurzame trend: tot nu!

Bloempotten en plantenbakken zijn vaak niet heel milieubewust. Het is dan ook lastig om potten te vinden die meegaan met de duurzame trend: tot nu! Elho potten zijn een aanwinst voor ieder interieur of iedere tuin. Ben je op zoek naar een duurzame plant en pot in één? Dan is een ecosysteem wellicht wat voor jou.

Elho Tilburg

Elho potten zijn voor 70% gemaakt van gerecycled kunststof. Dit maken het milieubewuste potten die er ook nog eens prachtig uitzien. Design is namelijk ook een belangrijke factor bij het ontwikkelen van de Elho potten. Ben je op zoek naar Elho potten in Tilburg of omstreken? GroenRijk Tilburg heeft een ontzettend ruim assortiment. Hier vind je Elho potten namelijk in allerlei kleuren en maten! Zorg ervoor dat jouw tuin of huiskamer alleen nog maar uit gerecyclede potten bestaat met de prachtige Elho potten. Van wit tot felroze: Elho heeft het allemaal. De potten van Elho zijn niet alleen gemaakt uit gerecycled materiaal, ook zijn deze potten nog eens lichtgewicht! Zo kun je de potten gemakkelijk verplaatsen.

Ecosysteem plant

Een plant met eigen ecosysteem is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar ook deze planten zijn duurzaam. De planten in ecosystemen recyclen namelijk hun eigen lucht en water! Zo hoef je deze planten niet zelf te verzorgen: ze doen namelijk zelf al het werk. Je kunt er voor kiezen om zelf een ecosysteem plant te maken, of je kunt een kant-en-klaar ecosysteem kopen. Alles wat je nodig hebt om zelf een ecosysteem te maken of voor kant-en-klare ecosystemen, vind je bij GroenRijk Tilburg. Heb je geen groene vingers en overleeft geen enkele plant het bij jou in huis? Dan is een ecosysteem de perfecte oplossing.

Origineel cadeau – GroenRijk Tilburg

Gerecyclede potten en ecosystemen zijn niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook erg leuk om cadeau te doen! Koop een plant voor de bij de Elho pot en je hebt een uniek cadeau gevonden. De ecosysteem planten zijn meer dan geschikt als cadeau voor een housewarming. Kom snel langs en bekijk het aanbod Elho potten en ecosystemen.

Meer informatie over verantwoorde planten, Elho potten en ecosystemen

Wil je meer informatie over verantwoorde planten inclusief potten of zelfs complete ecosystemen? GroenRijk Tilburg geeft graag antwoord op al jouw vragen en meer! Onze medewerkers in het tuincentrum geven je graag tips over de inhoud van jouw zelfgemaakte ecosysteem of de kleur Elho pot die het best bij jouw net gekochte plant past. Hopelijk zien we je snel terug bij GroenRijk Tilburg.