WOLF-Garten A-serie elektromaaier


Mulchen is het nieuwe maaien! De WOLF-Garten A-serie elektromaaiers zijn verkrijgbaar vanaf januari 2015.

Elektrisch maaien met een knipoog naar het milieu

Mulchen is het nieuwe maaien! Met het unieke CCM-systeem verandert u de grasmaaier met één draai aan de knop in een mulchmaaier. Mulchen is een milieubesparende methode om het gazon te maaien. De afgemaaide grassprieten worden extra klein versnipperd en automatisch weer teruggestrooid op het gazon. Doordat voedingsstoffen en vocht behouden blijven, ontstaat een natuurlijk bemestingsproces. Tijdens droge perioden in de lente en de zomer is mulchen ideaal. Mulchen kost minder tijd én minder geld. Minder maaiafval om af te voeren levert immers ook een besparing in de kosten op.

In 2015 start WOLF-Garten met drie modellen in de WOLF-Garten A-serie, met respectievelijk 34, 37 of 40 cm maaibreedte. De krachtige E-Power motoren leveren 1.400, 1.600 of 1.800 Watt vermogen. De elektromaaiers zijn qua functionaliteit en gebruikscomfort uitgerust met tal van technische snufjes. Grotere achterwielen zorgen voor een optimale wendbaarheid, ook bij het maaien van vochtig gras. Het geoptimaliseerde ACC-opvangsysteem maakt het maaien van het gazon met een grasmaaier uit deze A-serie extra efficiënt. De ruime grasopvangzak van textileen gaat de vorming van stofwolken tegen en de ingenieuze vulindicator laat merken wanneer de zak geleegd dient te worden.

De eenvoudig bedienbare, centrale maaihoogte-instelling is op vijf posities instelbaar, van 2,5-7,5 cm. FlickFlack™ kabelgeleiding waarborgt de veiligheid tijdens het gebruik; de verlengkabel beweegt met de looprichting van de maaier mee, zodat de kans op het beschadigen van de kabel minimaal is. Met een in hoogte verstelbare duwboom is de maaier geschikt voor iedere gebruiker. Opbergruimte wordt bespaard dankzij de volledig inklapbare duwboom. Dat deze is uitgevoerd met een beugelschakelaar voor een veilige bediening én een softgrip handgreep heeft voor extra comfort is ook mooi meegenomen.

De WOLF-Garten A-serie elektromaaiers zijn verkrijgbaar vanaf januari 2015.

Meer informatie op: www.wolf-garten.nl

Publicatiedatum: 20 januari 2015

AANBEVOLEN

iMow Robotmaaier

Robotmaaiers zorgen ervoor dat je gazon altijd prachtig onderhouden is.

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van...

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van multifunctioneel tuingereedschap...

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt weten over het maken én onder...

TUINMACHINES VAN STIGA

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd vers...

Advertentie