Het EGO Power+ grasmaaier assortiment

Krachtige snoerloze grasmaaiers met duurzame accu's

Krachtige snoerloze grasmaaiers die net iets anders zijn: dat is wat het EGO Power+ assortiment biedt. Met deze maaiers kun je schoon, stil en veilig werken, zodat je meer tijd kunt besteden aan leuke dingen tijdens het weekend.

Ons Power+ grasmaaierassortiment is ideaal voor kleine tot middelgrote tuinen. De compacte maaibreedte is perfect om je gazon volledig te maaien en biedt de wendbaarheid die nodig is om dichtbij bomen, struiken en andere obstakels te maaien die anders lastig te bereiken zijn. De hoeveelheid oppervlakte die je kunt maaien zonder de accu op te laden, hangt af van de maaikit die je kiest. We bieden zowel duwmaaiers als zelfrijdende maaiers aan voor extra flexibiliteit in de tuin.

Bij aankoop van een niet-professionele maaier uit het Power+ assortiment krijg je 5 jaar garantie, terwijl professioneel gebruik gedekt wordt door een garantie van 1 jaar. Om aanspraak te maken op je garantie, hoef je alleen maar je product binnen 30 dagen na aankoop te registreren.

Alle snoerloze EGO grasmaaiers zijn aanzienlijk stiller dan traditionele benzinealternatieven. Ze stoten geen schadelijke stoffen uit en produceren veel minder trillingen dan benzinemaaiers, waardoor ze milieuvriendelijker en comfortabeler zijn in gebruik. Als je 's avonds laat moet maaien of het gras liever bij koeler weer maait, zorgen de ledkoplampen voor voldoende verlichting.

Onze maaiers zijn voorzien van duurzame accu's en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien vereisen ze weinig onderhoud, waardoor de onderhoudskosten minimaal zijn. Dankzij hun opvouwbare ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook onze website en/of ga gelijk langs bij één van onze verkooppunten.