Robomow-app: gras maaien vanuit de luie stoel


Robomow introduceert zijn Robomow-app waarmee alle 2014 robotmaaiers op afstand zijn te programmeren, bij te sturen en in te stellen.

De Robomow-app werkt ook als een afstandsbediening waarmee de Robomow zich vanuit de tuinstoel of vanaf de loungebank - buiten of binnen - over het gazon laat manoeuvreren. Gazonsonderhoud gebeurt tegenwoordig ook gewoon vanuit de broekzak.

Robomow robotmaaiers

Robomow introduceerde in februari zijn geheel nieuwe lijn met 2014-modellen. Deze zijn voorzien van sterke motoren en staalharde, vlijmscherpe messen die breder maaien dan de wielen, voor het echte randmaaien. De nieuwe gazonmaaiers zijn gemaakt voor het mooiste maairesultaat op gazons tot wel 3000 m2.

Volledige controle

De Robomow-app is exclusief ontwikkeld voor de 2014-modellen en is kosteloos te downloaden. Met de Robomow-app kan de gazonmaaier op afstand worden bestuurd, ingesteld, gevolgd en worden geprogrammeerd. De smartphone of tablet staat met de Robomow in verbinding via een Bluetooth-verbinding. De Robomow-app maakt zo van de smartphone of tablet een handige afstandsbediening. De Robomow kan daarmee eenvoudig worden verplaatst en lastige hoeken in het gazon zijn beter te onderhouden. Een uitzondering op het maaischema, voor bijvoorbeeld een kinderpartijtje op woensdagmiddag, laat zich eenvoudig invoeren. Een blik op het scherm toont de voortgang van het maaiwerk. Zelfs het hele programma is vanaf de Robomow-app aan te passen.

Robomow-app

De Robomow-app werkt op smartphones en tablets met Android of iOS. De Bluetooth-verbinding met de Robomow is een Bluetooth Smart-verbinding, ook bekend als Bluetooth Low Energy.

Meer informatie: www.robomow.nl

Publicatiedatum: 9 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Jij geniet, jouw robot maait

De iMow robotmaaiers van VIKING zorgen op intelligente, flexibele en snelle wijz...

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt weten over het maken én onder...

Juni is de maand van de rozenstruik!

De rozen staan volop in bloei, maar wie telkens opnieuw van een uitbundige groei...

Vlonderplanken voor uw terras

Er zijn veel verschillende soorten vlonderplanken, maar welke planken gaat u geb...

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van multifunctioneel tuingereedschap...

Advertentie