Foto: image001

Voor het echte werk – de 3 tuinnoviteiten van Cub Cadet

Zero Turn maaier, multifunctioneel accusysteem en een top klasse maaier voor de tuinder die weet wat er moet gebeuren

Cub Cadet introduceert drie noviteiten die het zware werk gemakkelijker maken. De superkrachtige serie XM Enduro benzinemaaiers zijn voorzien van een anti-vibratie systeem en de Zero Turn Enduro en Pro series maaiers zijn nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Met de introductie van het 80V LI-ION Dura System biedt Cub Cadet één supersnel oplaadbare accu voor vier tuinapparaten; duurzaam, praktisch en efficiënt.

Cub Cadet 80V LI-ION Dura Systeem – één accu voor vier apparaten

Het Cub Cadet 80V LI-ION Dura Systeem biedt één accu en basis oplaadstation dat compatibel is met de Cub Cadet 80V bladblazer, gazontrimmer, snoeier en grasmaaier. Dat is efficiënt en duurzaam werken. De accu is in 60 minuten helemaal opgeladen en hiermee één van de snelste in de markt. Een geïntegreerd koeling- en ventilatiesysteem beschermt niet alleen tegen oververhitting maar verlengt ook de levensduur van de accu. Dankzij de accu zijn alle apparaten velen malen stiller en duurzamer. De adviesprijzen van de producten in de Cub Cadet 80V LI-ION Dura System serie beginnen bij € 149,99. 

Cub Cadet XM Enduro benzinemaaiers voor het zware werk

Een nieuwe klasse voor het perfecte maaien: de XM Enduro series. Grote kracht en hoge prestaties typeren deze serie, voorzien van motoren die krachtig maar trillingsarm zijn dankzij het AVS (anti-vibratiesysteem). De as met speciale schokdempers, een aniti-trillingsring in het maaidek en de VIBEX kussengel in het handvat zorgen ervoor dat trillingen worden geminimaliseerd. De high-performance motoren en wielen maken de XM series geschikt om zelfs op moeilijke terreinen optimaal te presteren. De Cub Cadet Enduro serie bestaat uit drie XM1 modellen en vier XM2 modellen, waarvan drie met een Honda motor. Topmodel is de XM3, een grote Zero Turn maaier met een maaibreedte van 84 centimeter en een B&S 3105 series motor met electro start. Prijzen varieren van € 749,00 tot € 2.399,00.

Cub Cadet Zero Turn maaier voor tuin timemanagement

Buitengewoon sterke prestaties, kwaliteit en efficiëntie karakteriseren de technologie van de Zero Turn maaier van Cub Cadet. Dit voorjaar lanceert Cub Cadet de vernieuwde ENDURO en de PRO SERIES met verbeterde prestaties en design. In de PRO SERIES verrast Cub Cadet met 2 nieuwe modellen: het Zero-Turn instapmodel PRO Z1 122 en de nieuwe premium PRO Z7 183 met de sterkste motor en grootste maaiwijdte van alle Cub Cadet modellen. De Z1 122 heeft bedieningshendels en is uitgerust met een Kohler EFI motor voor extra kracht en efficiency. Deze motor bespaart tot wel 25% brandstof in vergelijking met motoren in dezelfde categorie. De Z7 183 vertegenwoordigt de hoogste klasse van het assortiment. Simpelweg de perfecte oplossing voor professionals. Het model Z7 183 is uitgerust met een stuurwiel en heeft het sterkste maaidek in de markt. Met een maaibreedte van 72” biedt dit model een extra groot bereik. De Zero Turn grasmaaiers besparen tot wel 20% tijd. De verkoopadviesprijs van de Zero Turn Z1 122 is € 1.999,00, De Zero Turn Z7 183 heeft een adviesprijs van € 18.999,00.

Reacties