Foto: press_2013/Wonen-tuinen-serres-zwembaden-magazine.jpg

Nu in de winkels: Wonen.nl - Tuinen

Wonen.nl-Tuinen, Serres & Zwembaden is ook gratis als app te downloaden.

Ook zo toe aan lekker weer? Bij Wonen.nl zijn we er klaar voor! Met Wonen.nl Tuinen, Serres & Zwembaden nemen we je mee naar een heerlijk buitenleven!

Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store.

Ga je je tuin (opnieuw) aanleggen? Hier komt nogal wat bij kijken. Wil je veel groen of liever een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating? Kies je voor water in de tuin en in wat voor vorm dan? Een klein waterornament of een zwemvijver? Buiten eten en koken wordt ook steeds populairder, lekker lang tafelen en borrelen in eigen tuin! Misschien wel met groenten en kruiden uit eigen tuin?

De buitenruimte lijkt dus steeds belangrijker voor ons te worden. We benaderen onze tuin dan ook meer en meer als het verlengde van de woning, het leven wordt naar buiten verplaatst. We zitten graag heerlijk buiten in het zonnetje of gezellig met vrienden met een verkoelend drankje bij de hand. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwembad in de tuin. Heerlijk aan de waterkant en als het te warm wordt een verkoelende duik in het water. Als je een serre hebt, zit je sowieso het hele jaar goed. Zelfs in de koudere maanden heb je het gevoel dat je buiten vertoeft.

Met Wonen.nl - Tuinen, Serres & Zwembaden proberen we je de nodige inspiratie te geven. Zo lees je wat de laatste trends op het gebied van tuinontwerp en tuinmeubels zijn. Van snoeischaar tot buitenvloer, van serre tot zwembad. Alle aspecten komen stapsgewijs aan bod. Het voorjaar kan beginnen!

Schrijf je gelijk even in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je wekelijks je broodnodige wooninspiratie toe!

Meer informatie: www.wonen.nl/magazine

Publicatiedatum: 22 maart 2013

Door: Redactie Wonen.nl

Reacties