Multivitaminen voor de plant

Het belang van gezonde voeding voor mens en dier, soms aangevuld met vitamines bij ziekte en herstel, is bekend. Veel minder gewoon vinden we het om planten en gazons een handje te helpen.

Het belang van gezonde voeding voor mens en dier, soms aangevuld met vitamines bij ziekte en herstel, is bekend. Veel minder gewoon vinden we het om planten en gazons een handje te helpen. www.deoosteindeonline.nl

Helaas is het resultaat op veel plekken zichtbaar. Volgens ECOstyle kan naar schatting ruim 60% van de tuinen in Nederland wel een ?boost? gebruiken.

Mixen op maat

De oplossing voor de vermoeide tuin zit niet in kunstmest. Die levert, net als suiker bij de mens, alleen loze energie. Een oppepper van korte duur dus. De echte oplossing met een duurzaam en milieuvriendelijk karakter is een uitgekiende mix van organische meststof met essentiële voedingsstoffen. ECOstyle BV verrijkte haar AZ-meststoffen voor bodem en plant ermee. Bovendien werden bodemeigen bacteriën en ?schimmels toegevoegd. Mixen op maat, een multivitamine voor elke plant!

De voedingsstoffen van ECOstyle zijn sinds kort uitgerust met de biostimulator RhizaMax. Deze mix van schimmelcultures helpt de plant een sterker en uitgebreider wortelstelsel te ontwikkelen. De toegevoegde bodemeigen bacteriën zorgen op hun beurt voor een betere opname van water en voedingsstoffen. Planten, of ze nu in de sier- of moestuin staat, worden hiermee geholpen in hun weerstand tegen ziekten en ontwikkelen zelf een sterker vermogen voeding op te nemen. Geen oplossing voor even, maar een wezenlijke verbetering van de algehele conditie van de plant.

De meststoffen met RhizaMax zijn gespecificeerd voor elke denkbare plant. Van terrasplanten tot buxus, van roos tot rododendron. Speciaal voor moestuin en fruitbomen is er de Groente en Kruiden AZ meststof. Deze is toegerust met een hoge dosering kalium en voedingssupplementen die er voor zorgen dat de opbrengst wordt verhoogd. Gezonde planten, gezonde mensen?

ECOstyle meststoffen voor een gezonde tuin.

Verkoop- en productinfo: ECOstyle B.V., tel: +31 (0) 516.43.21.22 of kijk op www.ecostyle.nl.

Publicatiedatum: 15 april 2009

 

 

reacties
anderen bekeken ook

Cub Cadet-gazonmaaier voor uw tuin

Vier tips voor het voorkomen en verwijderen van onkruid

Jaimy van de Wal

Gebruikte theezakjes weggooien is zonde, ze zijn supergoed voor j...

Sandra van Koningshoven

Electromaaiers van WOLF-Garten

Elektrische grasmaaiers van TORO

Lijkt je tuin wel een kattenbak? Zo kun je katten uit de tuin hou...

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Advertentie
Advertentie