Herfstklus met de wind van voren:


Bladblazen op topsnelheid

Nu de herfst weer is begonnen, valt er in boomrijke tuinen weer een vracht bladeren naar beneden. Dat vraagt om actie! McCulloch introduceert een ruggedragen bladblazer die met een topsnelheid van 355 km/u blaast. Zo heb je in een handomdraai een professioneel resultaat.

Stoer design
Via een gashandel bepaal je de blaassnelheid en verwijder je in no-time blad en afval uit de tuin. Zo voorkom je dat in herfst en winter het gazon verstikt onder een bladerdek. Of dat natte bladeren zorgen voor glibberige toestanden op de stoep of het terras. Zelfs blikjes, zwerfafval, nat blad of snoeiresten vormen voor deze nieuwe krachtpatser geen probleem. Door de stoere en ergonomische vormgeving wordt bladblazen een feestje… Je draagt de motor op je rug en met de handgreep met geïntegreerd ‘gaspedaal’ behoud je volledige controle over de blaasbuis. Wil je een constante blaassnelheid? Gebruik dan de cruise control. Dankzij een anti-trillingsmechanisme kun je zonder moe te worden makkelijk een paar uurtjes stevig doorblazen.

De nieuwe rugbladblazer GB355 van McCulloch heeft een verkoopadviesprijs van € 299,00. Kijk voor meer informatie op www.mcculloch.com/nl/

AANBEVOLEN

Terrassen reinigen

Indrukwekkende krachtpatsers - hogedrukreinigers van Kärcher

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt weten over het maken én onder...

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van multifunctioneel tuingereedschap...

Kärcher: de beste hogedrukreinigers !

De beste hogedrukreinigers van Nederland!

iMow Robotmaaier

Robotmaaiers zorgen ervoor dat uw gazon altijd prachtig onderhouden is.

Advertentie