Foto: /257555.jpeg

Geniale eenvoud: een verzonken spiraalslang

Er zijn zo van die noviteiten waarmee je als tuinliefheber direct aan de slag wilt gaan. Zó veelzijdig zijn ze. De nieuwe spiraalslangenbox vormt daar geen uitzondering op.

Er zijn zo van die noviteiten waarmee je als tuinliefheber direct aan de slag wilt gaan. Zó veelzijdig zijn ze. De nieuwe spiraalslangenbox vormt daar geen uitzondering op.

Deze vult namelijk de populaire Pipeline aan, de ideale installatie om water als stroom uit het stopcontact te halen.

 

De nieuwe spiraalslangenbox heeft het letterlijk in zich: 10 meter spiraalslang en de Classic tuinspuit van GARDENA. Het geniale is dat de complete box met inhoud en al geheel in de grond is verzonken. Alleen het deksel is te zien.

De nieuwe spiraalslangenbox heeft uitstekende contactuele eigenschappen. Aansluiten op de Pipeline kan overal waar je maar wilt. En da’s handig. Want zo heb je niet alleen water uit het stopcontact maar ook direct een slang bij de hand. Klaar met sproeien? Dan duiken slang en spuit weer onder in de box. Opgeruimd staat netjes.

Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van een tuinspuit een broes op te klikken. Of een broes met verlengstuk. Van gereedschap wisselen gaat eenvoudig, ook bij een lopende kraan. De spiraalslang heeft een waterstop, een natuurlijk moment voor een wissel. Na gedane arbeid kan de broes weer plaatsmaken voor de tuinspuit om vervolgens in de box opgeborgen te worden.

De nieuwe spiraalslangenbox van GARDENA is een ideale aanvulling op de Pipeline met het waterstopcontact. Een andere interessante aanvulling voor bovengronds gebruik is de waterstekker met een scharnierende en draaibare aansluiting.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Reacties