Foto: 257547

Elegant en comfortabel in huis en tuin

Een plantenspuit heb je in huis nodig en een drukspuit in de tuin. Maar als je het doet, doe het dan goed en kies een spuit waar je wat aan hebt.

Een plantenspuit heb je in huis nodig en een drukspuit in de tuin. Maar als je het doet, doe het dan goed en kies een spuit waar je wat aan hebt.

Eentje die praktisch is, comfortabel, veelzijdig, makkelijk te bedienen en die opvalt door z’n elegante verschijning. Kortom, alles wat de nieuwe planten- en drukspuiten van GARDENA op het lijf geschreven is.

 

Voor huiselijk gebruik en om planten te verzorgen zijn er de nieuwe Comfort plantenspuiten 0,5 l en 1 l. De Premium plantenspuit staat eveneens binnen handbereik: elegant en door zijn ontwerp een sieraad in huis. Door de ergonomische vormgeving liggen alle goed in de hand en laten zich moeiteloos bedienen. Vullen gaat makkelijk. De spuiten hebben een grote opening en een zichtbaar vloeistofpeil. De sproeikop laat zich traploos instellen van volle straal tot fijne nevel. Een filter in de aanzuigbuis voorkomt verstopping in de sproeikop.

De nieuwe Comfort drukspuit 1,25 l kan universeel gebruikt worden in huis en tuin. De nieuwe Classic drukspuit 5 l voelt zich echter meer thuis in de tuin evenals de Comfort drukspuiten 3 l en 5 l. Deze lenen zich bij uitstek voor meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

Beide Comfort topmodellen hebben alles in huis om plantenverzorging veilig, makkelijk en eenvoudig te maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra grote vulopening, stabiele romp en vloeistofpeil met schaalverdeling. Een breed voetstuk zorgt voor extra grip op oneffen terrein, een ergonomisch handvat voor makkelijk pompen. De draaggordel is aangenaam gevoerd. De sproeikop is gehoekt en traploos instelbaar. De impulsschakelaar kan vastgezet worden voor continu bedrijf.
De nieuwe trolley van GARDENA is een handig wagentje. Alle drukspuiten van 3 en 5 l kunnen meerijden. Onderweg bijpompen om de sproeidruk op peil te brengen is een fluitje van een cent.

Voor semi-professioneel gebruik is er de Comfort rugspuit 12 l: voor grotere tuinen, kassen en druiven.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Reacties