LOOPO S500: de robotmaaier met een neusje voor details

WOLF-Garten breidt haar assortiment robotmaaiers uit met een nieuw instapmodel, de compacte LOOPO S500.

Deze kleine krachtpatser maait graag het gras in tuinen tot 500m2 en is van de details. Dankzij haar afmetingen en maaibreedte van 18 cm maait zij met gemak ook smallere stroken gras. De LOOPO S500 kan tot 180 minuten aan een stuk werken, weegt slechts 7,5 kilo en doet (bijna) fluisterstil haar werk. Uniek aan dit model is dat zij de gepatenteerde mulch reiniger heeft: grasresten worden zo tijdens het maaien al automatisch verwijderd van het maaidek.

De gebruiksvriendelijke LOOPO S500 heeft een sterke 100-Watt motor en is voorzien van krachtige maaibladen. Tijdens het maaien past de LOOPO haar maaidek moeiteloos aan de hoogte van het terrein aan. Dit maakt de robotmaaier geschikt voor vrijwel ieder gazon. De WOLF-Garten LOOPO S500 heeft een adviesprijs van €899.

Kijk hier voor meer informatie. 

Over WOLF-Garten

Een eye-catching gele wolfskop op een rode achtergrond: al generaties wordt dit bekende beeldmerk geassocieerd met gedegen tuingereedschap. Precies zoals de Duitser August Wolf voor ogen had toen hij in 1922 het inmiddels wereldwijde bekende tuinmerk oprichtte. Vandaag de dag biedt WOLF-Garten een brede range tuinproducten voor alle seizoenen; van bollenplanter en grasmaaier tot sneeuwschuiver. Sinds juli 2017 combineert MTD Products de distributie van de tuinmerken Robomow, WOLF-Garten, Cub Cadet en de andere MTD merken. MTD heeft haar hoofdkantoor in Cleveland, Ohio en heeft wereldwijd meer dan 10.000 werknemers in 183 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Rosmalen.

reacties
anderen bekeken ook

Help bijen en vlinders met de zaadkogels van WOLF-Garten

RiZZ | Out-door broom

Tijd om je Robomow wakker te maken!

Zo maak je jouw tuin klaar voor de lente!

Guido van Loon

Je tuin klaar voor de lente en een heerlijke zomer: de voorbereid...

Sandra van Koningsbruggen

Ongedierte bestrijden en voorkomen: alles over slakken in je tuin...

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie