Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Auto reel 40 meter

Automatisch oprollende wandslanghouder uitgevoerd in grijs met 40 meter slang, alle benodigde aansluitstukken en bevestigingsmateriaal.

Auto Real video

Muurhaspel met automatisch oprolmechanisme

Deze Auto Reel wandslangbox beschikt over een automatisch oprolmechanisme en 40 meter slang. De Auto Reel 40 meter van Hozelock is uitgerust met het unieke "slow rewind" oprolmechanisme. Dit betekent dat de slang bij het uittrekken op elk punt worden gestopt voor gebruik. Trek de slang na gebruik een klein stukje verder uit en het oprolmechanisme zorgt ervoor dat de slang weer langzaam, netjes en volledig oprolt in de box.  

Direct aan de slag

Om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag te kunt wordt deze Autoreel geleverd met 2 meter aanvoerslang, een verstelbare tuinspuit, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een complete set aansluitstukken bestaande uit een buitenkraanaansluiting die geschikt is voor alle reguliere buitenkranen en koppelstukken voor zowel de slang op de haspel als voor het aansluiten van de aanvoerslang op de kraan. Met behulp van de bijgeleverde wandsteun, schroeven en pluggen kan de haspel eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. De wandsteun zorgt ervoor dat de haspel 180° zwenkbaar is en na gebruik plat tegen de muur kan worden geplaatst om ruimte te besparen. Alle modellen van de Auto Reel ( 10 / 20 / 25/ 30 & 40 meter) zijn voorzien van 5 jaar garantie en ter beveiliging uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling zodat de slang nooit per ongeluk kan terugschieten.

 

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl