Twee tips om je tuin op te fleuren!

Nu de lente weer om de hoek staat, betekent het dat men ook weer meer de tuin onder handen zal nemen.

20 Februari 2021

De tuin is een verlengde van de woning en je wilt je in tuin dan ook minstens net zo comfortabel voelen als in de rest van de woning. Om je comfortabel te kunnen voelen in de tuin dient deze op de juiste manier ingericht en onderhouden te worden. Hoe je dat doet, lees je in deze blog!

Schutting

De schutting is de omheining die om de tuin wordt geplaatst. Het is belangrijk om de schutting te laten matchen met de rest van de tuin. Omdat de schutting om de gehele tuin wordt geplaatst is een mooie schutting misschien wel het belangrijkste onderdeel van de tuin. Als de schutting slecht onderhouden is en tekenen van rot vertoond, slaat dit beeld over op de rest van de tuin. Het is dan ook belangrijk om de schutting goed te onderhouden, of om te kiezen voor een schutting die geen onderhoud vereist! Een schutting die geen onderhoud vereist is er bijvoorbeeld één van composiet. Als je niet weet wat dit precies inhoudt, dan verwijzen we je graag door naar de website van www.henderson-living.nl. Op de website van Henderson Living lees je alles over composieten schuttingen, maar ook over alle andere tuin gerelateerde objecten die van composiet gemaakt worden. 

Begroeiing

De begroeiing van de tuin is iets waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Hoe eerder de begroeiing in de grond zit, hoe eerder je hier zelf ook de vruchten van plukt! Als we het hebben over begroeiing gaat het over alle bomen, struiken en planten waar je maar aan kunt denken! Als de tuin mooi gevuld is met verschillende soorten begroeiing zal de tuin er levendig uitzien. De tuin zal er niet alleen levendig uitzien, maar ook leven aantrekken! Een tuin vol begroeiing is een garantie voor een daadwerkelijk levende tuin. De begroeiing zal diverse vogels en goedaardige insecten aantrekken die de uitstraling van de tuin helemaal af kunnen maken.

 

Reacties