Mols Betonschutting

Onze betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Zo bent u jarenlang verzekerd van optimaal gemak en tuinplezier!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN MOLS BETONSCHUTTING

Mols Betonschuttingen hebben veel voordelen ten opzichte van een (hard-) houten schutting. Onze betonschuttingen zijn geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm, veiligheidsafscheiding en zijn leverbaar in een groot aantal motieven en in meer dan 200 kleuren.

De kleuren kunnen van elkaar verschillen aan beide zijden, ideaal wanneer u samen met uw buren een schutting deelt.

De betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Zo bent u jarenlang verzekerd van optimaal gemak en tuinplezier!


COLLECTIE
Onze aanbod betonschuttingen zijn te verdelen in Modern design, Steen design en Hout design. Ieder design is vervolgens weer leverbaar in verschillende motieven.

Daarnaast bieden wij ook gecombineerde Hout betonschuttingen, in een luxe en een budget uitvoering.

COMBINATIES & OPTIES
Combineer uw Mols Betonschutting met Mols Steenkorven. Deze steenkorven geven extragrandeur aan uw tuin en zijn leverbaar met bijvoorbeeld een tuinhaard of waterval.

Onze schuttingen zijn zowel enkel- als dubbelzijdig en af te werken met verlichting, afdekkapjes, afdekpanelen en tuinpoorten. De hoogtes variëren van 30 cm - 280 cm. Maak uw tuin af met een bijpassend en onderhoudsarm tuinhuis.

Kijk op molsbetonschutting.nl/inspiratie voor uiteenlopende toepassingen.