Partner

Mols Betonschutting

Al meer dan 40 jaar betonspecialist. Wij leveren maatwerk aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, bedrijven en overheid.

algemene informatie

Mols beton BV is een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van betonproducten. Naast bestratingen en bouwmaterialen hebben wij ons gespecialiseerd in (beton)schuttingen. Naar wens te combineren met hout, Cortenstaal of Mols Steenkorven.

Mols betonschutting biedt een keuzemogelijkheid van maar liefst 15 diverse motieven verdeeld over drie categorieën: Modern, Hout of Steen design. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot de keuze uit enkelzijdig en of dubbelzijdig motief. De kleur van de schutting is in iedere mogelijk RAL-kleur leverbaar.

In Echt (Limburg), direct aan de A2, hebben wij een prachtige showtuin. Hier kunt u een groot assortiment hoogwaardige betaalbare betonproducten en bouwmaterialen zien, ervaren en beoordelen.

Naast de showtuin vindt u onze eigen productielocatie. Deze stelt ons in staat snel en flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kenmerkend voor ons is kwaliteit & service. Sterk, natuurlijk en duurzaam.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze fabriek en showtuin. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw tuinideeën en wensen.

Openingstijden
Ma. t/m vr. van 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur (van maart t/m september)

www.molsbetonschutting.nl

artikelen

Mols Betonschutting

Onze betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Zo bent u...

Mols Betonschutting Modern design

Speciaal voor de moderne tuin hebben we een selectie moderne motieven. Deze passen bij iedere hedend...

Toon alle 10 artikelen
collecties
Mols Betonschutting heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Loperweg 28
6101 AE Echt

0475 - 48 19 12RECENSIES
CONTACT
Loperweg 28
6101 AE Echt

0475 - 48 19 12