Profielfoto van Mols Betonschutting

Mols Betonschutting

Loperweg 28, 6101 AE Echt

Over ons

Al meer dan 40 jaar betonspecialist. Wij leveren maatwerk aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, bedrijven en overheid.

Mols beton BV is een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van betonproducten. Naast bestratingen en bouwmaterialen hebben wij ons gespecialiseerd in (beton)schuttingen. Naar wens te combineren met hout, Cortenstaal of Mols Steenkorven.

Mols betonschutting biedt een keuzemogelijkheid van maar liefst 15 diverse motieven verdeeld over drie categorieën: Modern, Hout of Steen design. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot de keuze uit enkelzijdig en of dubbelzijdig motief. De kleur van de schutting is in iedere mogelijk RAL-kleur leverbaar.

In Echt (Limburg), direct aan de A2, hebben wij een prachtige showtuin. Hier kunt u een groot assortiment hoogwaardige betaalbare betonproducten en bouwmaterialen zien, ervaren en beoordelen.

Naast de showtuin vindt u onze eigen productielocatie. Deze stelt ons in staat snel en flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kenmerkend voor ons is kwaliteit & service. Sterk, natuurlijk en duurzaam.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze fabriek en showtuin. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw tuinideeën en wensen.

Openingstijden
Ma. t/m vr. van 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur (van maart t/m september)

www.molsbetonschutting.nl