Foto: 2016/betonschutting-kleur-30-procent-1.png

Welke kleur krijgt jouw schutting deze zomer?

Dertig procent korting op de betoncoating in ieder gewenste RAL-kleur.

Met het mooie weer in zicht, denk je er misschien aan je schutting een likje verf te geven. Beton-schutting.com heeft tal van producten in het gamma, die jouw schutting de look geeft die het verdient. En het hoeft heus niet altijd wit te zijn. Maar hoe kies je nu de geschikte kleuren voor je schutting?

Voor een muur die veel zonlicht vangt, kan je gerust iets koelere kleuren gebruiken, zoals grijs of blauw. Felle kleurtjes kunnen natuurlijk ook, maar die ga je misschien sneller beu zijn. Pas ook op voor helder wit. Dit reflecteert het zonlicht te fel, waardoor zo’n helwitte muur je in de zomer kan verblinden. Wil je niet dat de kleur van je schutting overheerst, kies dan voor neutrale tinten zoals warm wit, beige of lichtgrijs.

Kijkt de schutting uit op de noordkant, kies dan geen te koele, sombere kleur. Hier komt weinig zon, dus laat de kleur van de muur warmte uitstralen.

Dertig procent korting op de betoncoating

Ben je in de mood om aan de slag te gaan en een gewaagd kleurtje op de schutting te zetten? Dan heeft nu een passende actie op de betoncoating. In de maanden april,mei en juni geven wij 30% korting op de betoncoating in ieder gewenste RAL kleur. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties