Foto: 264717

Grey en White wash ook op je schutting

CetaBever biedt wash tinten voor buiten.

CetaBever biedt wash tinten voor buiten.

Grey of White Wash tafels, stoelen en kasten zijn de trend als het gaat om meubels in de slaap- en huiskamer. Dat is leuk, maar zou nog leuker zijn als je de kleuren ook buiten terugziet. Daarom zorgt beitsmerk CetaBever ervoor dat deze trend niet beperkt blijft tot binnen en verplaatst de trendkleuren naar de schutting. Ze komt met twee nieuwe kleuren Schuttingbeits op de markt.

 

Verleng de kleurtrends naar buiten
Het kleurassortiment van de Schuttingbeits van CetaBever is uitgebreid met twee nieuwe kleuren. Naast de bestaande kleuren Lichtbruin, Groen en Donkerbruin en de transparante versie, zijn Grey Wash en White Wash aan het kleurpalet toegevoegd. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in 2,5L en 5L verpakkingen en kunnen gemakkelijk aangebracht worden op schuttingen.

Gemak dient de mens
Klussen moeten gemakkelijk en snel gebeuren, dat vindt CetaBever ook. Gelukkig kan dat met de Tuinhout Sprayer. Met dit apparaat breng je beitsproducten vier keer sneller aan op tuinhout dan dat je dat met de kwast zou doen. Zo kan je sneller genieten van het buiten zijn. Daarom zijn ook de Grey en White Wash geschikt voor applicatie met de Tuinhout Sprayer.

Prijzen
CetaBever Schuttingbeits € 22,95 (2,5 liter)
CetaBever Schuttingbeits € 35,95 (5 liter)
CetaBever Tuinhout Sprayer € 34,95

Achtergrond
CetaBever is een merk van AkzoNobel. Het merk bestaat sinds 1920 en voert vanaf dat moment onder andere beitsproducten voor zowel binnen als buiten. Anno 2011 staat CetaBever voor ‘alles wat hout nodig heeft’. Onderhoudsproducten voor houtwerk binnenshuis, aan het huis en in de tuin. Het assortiment is breed en biedt voor alle houtverzorgingsklussen de juiste producten.

Publicatiedatum: 14 april 2011

Meer informatie: www.cetabever.nl

Reacties