Grey en White wash ook op je schutting

CetaBever biedt wash tinten voor buiten.

19 April 2011

CetaBever biedt wash tinten voor buiten.

Grey of White Wash tafels, stoelen en kasten zijn de trend als het gaat om meubels in de slaap- en huiskamer. Dat is leuk, maar zou nog leuker zijn als je de kleuren ook buiten terugziet. Daarom zorgt beitsmerk CetaBever ervoor dat deze trend niet beperkt blijft tot binnen en verplaatst de trendkleuren naar de schutting. Ze komt met twee nieuwe kleuren Schuttingbeits op de markt.

 

Verleng de kleurtrends naar buiten
Het kleurassortiment van de Schuttingbeits van CetaBever is uitgebreid met twee nieuwe kleuren. Naast de bestaande kleuren Lichtbruin, Groen en Donkerbruin en de transparante versie, zijn Grey Wash en White Wash aan het kleurpalet toegevoegd. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in 2,5L en 5L verpakkingen en kunnen gemakkelijk aangebracht worden op schuttingen.

Gemak dient de mens
Klussen moeten gemakkelijk en snel gebeuren, dat vindt CetaBever ook. Gelukkig kan dat met de Tuinhout Sprayer. Met dit apparaat breng je beitsproducten vier keer sneller aan op tuinhout dan dat je dat met de kwast zou doen. Zo kan je sneller genieten van het buiten zijn. Daarom zijn ook de Grey en White Wash geschikt voor applicatie met de Tuinhout Sprayer.

Prijzen
CetaBever Schuttingbeits € 22,95 (2,5 liter)
CetaBever Schuttingbeits € 35,95 (5 liter)
CetaBever Tuinhout Sprayer € 34,95

Achtergrond
CetaBever is een merk van AkzoNobel. Het merk bestaat sinds 1920 en voert vanaf dat moment onder andere beitsproducten voor zowel binnen als buiten. Anno 2011 staat CetaBever voor ‘alles wat hout nodig heeft’. Onderhoudsproducten voor houtwerk binnenshuis, aan het huis en in de tuin. Het assortiment is breed en biedt voor alle houtverzorgingsklussen de juiste producten.

Publicatiedatum: 14 april 2011

Meer informatie: www.cetabever.nl

Anderen bekeken ook

Steigerhouten banken

Steigerhouten tafels en banken zijn trendy, robuust en authentiek Een houten tafel geeft uw woonkamer, keuken of werkkamer een unieke uitstraling. Tafels en banken van steigerhout zijn trendy, robuust en authentiek. Steigerhout is hergebruikt hout – hout met een verhaal. Het stoere karakter van de verweerde tafels en stoelen komt uitstekend tot zijn recht in elk interieur. Steigerhouten tafels en banken zijn de sfeermaker van iedere ruimte! Eettafel, leestafel of werktafel? Een tafel van oud hout is in elke denkbare maat te koop. Van een gezellig bijzettafeltje tot een grote stevige leestafel voor het hele gezin. Met een bijbehorende bank, kruk of stoelenset. Denkt u over de aanschaf van een statige tafel voor uw werkkamer? Ook deze zijn in diverse afmetingen te koop. Steigerhouten meubels zijn kant-en-klaar verkrijgbaar. Maar u kunt ze ook op maat laten maken. Ideaal als uw keuken, woonkamer of bibliotheek slechts beperkte afmetingen heeft. Onderhoud van uw tafel en bank Een steigerhouten tafel is mooi én ecologisch verantwoord. De meubels bestaan namelijk uit hergebruikt hout. Hout dat nauwelijks onderhoud vraagt – lekker makkelijk dus. Ook kunt u steigerhouten tafels beitsen, met white wash of grey wash beits bijvoorbeeld. Dat geeft uw steigerhouten tafel net een wat andere uitstraling. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd! Bekijk de geheel vernieuwde webshop op https://www.steigerhouttuinmeubels.nl/

Restyle XL Home Collection BV